Caesar adlı üyeden alıntı

torla gayet gizlenirsinzi deep web dediğin oluşumda insanların kendi kurdukları herhangi bir datacenter da bulunmayan kişisel bilgisayarlara giriyorsunuz. O bilgisayarlar internet ağında hiç olmuyor ve veri tutmuyor.

Bu yüzden gizlilik %99 şeklinde. Tor browserla normal open webe girdiğinizde tabii ki iziniz sürülür.


haklıı olabilirsin hocam. tabi deep web de kişinin girdiği yer Devlet güvenlik kurumları tarafından oluşturulan bi yer değilse. yemleme maksadında bunu yaparlar diye düşünüyorum.

Ek Olarak:

Androman adlı üyeden alıntı

Tor browser ile bulunamamak olayı hikayeden ibaret. Önemli olan internete nasıl çıkış yaptığınız ve nerelerden geçtiğiniz, ip switcher yada çeşitli tarayıcılar kullanarak gizli kalınmaz. Linux alt yapısı ile tamamen gizlilik sağlanabilir, internet hızı aşırı bir şekilde düşebilir fakat tüm ağ trafiğinizi çeşitli teknikler ile yönlendirerek (çıkış yapma anınız dahil) sağlanabilir, Windows'ta istediğiniz browserı kullanın, böyle birşeyim imkanı yok.


hocam linux ile sağlanabilen bu gizliliği ve ağ trafiğini çeşitli teknikler ile yönlendirerek çıkış yapmayı dahada açıklarmısınız ? yada bu anlatılıcak bişey değil tecrübe ile alakalı mı