berkays92 adlı üyeden alıntı

tabiki zamanı geldiğinde sizinle ö.m. yoluyla iletişime geçerim. teşekkür ederim


İletişime geçerseniz size yardımcı oluruz hocam.

Ek Olarak: Merhaba arkadaşlar 7 Günlük ve 1 Aylık premium fiyatlarında kampanya yapıp fiyatları düşürdük.
7 Günlük fiyat: 0.99$
30 Günlük fiyat: 3.99$

Ek Olarak: Slm arkadaşlar sistemimizde PPD yani İndirme Başı Kazanç Sistemi devreye alınmıştır. Kazanç tablosu için Tıklayınız.

Ek Olarak:

AtakanAteş adlı üyeden alıntı

Anladığım kadarıyla sadece satış başına kazandırıyor bu durum kötü. 500 / 600 kbps hızla indirme yapabilen kullanıcıları premium almaya yöneltmemiz oldukça zor gibi.


berkays92 adlı üyeden alıntı

yakın zamanda upload işine tekrar başlamak istiyorum ve güzel bir platformunuz var özellikle video kısmı hoşuma gitti ancak dediğim gibi profesyonel olması bir numaralı önceliğim büyük harflerdeki türkçe karakterlerin yazılmaması dikkatimi özellikle çekti mesela en altta
HEMEN ŞIMDI KAYIT OLUN!
yazıyor ŞIMDI değil ŞİMDİ olması lazmdı :) ama şimdi yazarsanız büyük ihtimalle i leri küçük yazıcaksınız dediğim gibi en azından indexte biraz düzenleme yapın bi çok kişi görmez ama büyük işlere giricek insanlar buna dikkat eder özelliklede çok fazla profesyonel rakibiniz varken


Merhaba;
Sistemimizde PPD ve PPS kazançlar aktiftir. Sisde kazanç ortağı olmak isterseniz biziml iletişime geçebilirsiniz. Yakında devreye soacağımız bayilik sistemindende %30 a kadar varan tüm premium hesaplarda indirim kazana bilirsiniz.