KTB adlı üyeden alıntı

Ha okey, anladım. Sen 1 TL'den alınma olayını desteklemiyosun verilen hediye çeki için konuştun. O zaman bu şekildeyse yanlış anlama için kusura bakma.

Ben konunun en başından beri görüyorum ama hiç cevap yazmadım mesajı bir anda böyle görünce kan beynime çıktı.

Özetle; yapılan hataları orada çalışan insanlar yapıyor ve bu hata yüzünden bazıları işinden olabilir veya oldu. Bunu hemen kendi çıkarlarınız için kullanmanız doğru değildir. Hangi platformda bir açık, eksik görürseniz hemen uyarmanız insanlığa yakışandır.

Siz olayı yanlış anladınız hocam, hatayı yapan hepsiburada bile değil, daha küçük çaplı hepsiburada ile anlaşması olan ufak firma. Belki bu insanlar 20 lirayı bile kaldıramayacak durumda olabilirler. Sonuçta kaç kişinin aldığını belli değil. bir anda patladı.

He bende aldım almadım demiyorum ama almadan önce millet eşine dostuna haber verirken ben bu tweeti attım.

18 yaşında bir ergen olarak da annemden bile niye böyle şeyler yapıyorsun keşke hiç bulaşmasaydın oradakilerde insan hata yapabilirler diyede fırça yedim :)