Caesar adlı üyeden alıntı

Başlık düzeltilmiş ama Wep nedir?

WEP (Wired Equivalent Privacy)

Ek Olarak:

dedemir85 adlı üyeden alıntı

arkadaş kendini de forumu da aşırmış :) MASTASTER hatta yeni bir kavram yaratmış :):)

Bu cümlenin başı ve sonu neresi anlamadım. Aşırmak fiili malum. Aşırmak çalmak ile malumdur. Bu durumda kendimi nasıl aşırıyorum bunu da anlamadım.

Yinede farklı bir yorum.

Ek Olarak:

web mastaster ne oluyor acaba?

Üstat cümleye büyük harf ile başlanır.

Ek Olarak:

Teşekkür ederiz değerli webmastaster kardeşim. Yanlız güzel türkçemize dikkat edelim. Benim derdim budur. Düzenle butonu bunun için var.

Değerli yorumunuz için ziyadesiyle teşekkür ederim. Ancak webmaster yada webmasmaster kelimesi maalesef Türkçe değil.. Ayrıca çok önemli bir husus olarak: Türkçemize kıymet verirken "türkçemize" ifadesini kesinlikle büyük harf ile başlatmalıyız..

Ek Olarak:

MehmetGÜMÜŞ adlı üyeden alıntı

Madem forum için bazı şeyler yapılacak, öncelikle konuları doğru yere açmalı daha sonra ne yazdığınıza iki üç kere bakmalısınız. Kaliteli forumlar istiyorsak biraz kendimizi de eleştirmeliyiz. Hepimiz bazen kelimeleri yanlış yazabiliyoruz evet ama konuyu açmadan önce tekrar okuyabiliriz.

Yorum yapanlardan bazıları da bu konuyu hariç tutayım burayı iyice prim yapma yeri ve sadece kendine yararı olsun başkasına olmasın şeklinde düşüncelere kapılıyorlar. Bir de böyle bir durum var tabi.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Ancak bu konunun webmsater genel bölümünde açılmasında bir beis görmedim. Ancak yinede takdir wmaracı yetkililerinin..