Dini bir foruma üyeydim ordaki arkadaşlarımı 2. bir ailem gibi görüyordum sabah uyandığımda ilk işim foruma girmekti çünkü beni foruma bağlayan can dostlarım vardı,bazılarıyla hala görüşmekteyim,arkadaşlarımla gece yatana kadar foruma hizmet ederdik hergün düzenli foruma konu açardık bazı arkadaşlarımının günde 300 konu açtığı olmuşturçünki sevap işlediğimizi sanıyorduk hepimiz Allah rızası için çalışıyorduk.Site sahibi çok gaddar biriydi ve kendini komutan zannediyordu birşeye itiraz ettiğimiz zaman BU BİR EMİRDİR! derdi :) neyse kısa keseyim bu sitenin birde flatcast radyosu vardı orda dj likte yapardım birgün radyoya düzenli gelen her geldiğinde banlattığı bir abimizi benimde banlamamı söyledi bende haksız yere banlamayacağımı söyleyince benide djlikten aldı sitedende banladı çok üzülmüştüm günlerce ağlamıştım sonra hırs yaptım kendime bir site kurdum ordaki arkadaşlarımda yardıma geldiler sitenin ömrü bir yıl sürdü piskolojik tedavi görerken siteyi unuttum farkına vardığımda domain hosting uçmuştu,Hatıralarım canlandı birden :(