Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Uzun uzun yazı girmek istemiyorum, aylık 20.000 Amerikan dolarına kadar bir miktarı projelerinize ayırabilirim. Lütfen Türkiye'de daha önce yapılmamış, eğer global ise yine global de hiç yapılmamış fikirlerinizi sununuz. İstediğiniz şekilde yazabilirsiniz, ister özel mesaj ister yorum, farketmez.
Sunduğunuz fikirleri çalma gibi bir lüksüm yok çünkü resmi olarak o fikri bana verdiğinizi özel mesajı göstererek kanıtlayabiliyorsunuz :)
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim bi hayat kurtarma projem var türkiyede yok diye biliyorum. ama destek olduktan sonra :D beyin bedava her türlü beyin fırtınası geçirip olmayan şeyleri yapabilirim yani :) sıkıntı para sadece bende :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
aklımda bir proje yok fakat kesikle bu zamanda fikir yürütülerek sosyal medya ile ilgili bir proje yapmaniz fayda var. Gençlerin popüler olmak için elinden düşürmeyeceği bir projenin tutmama ihtimali çok düşük
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Üniversite öğrencilerine burs sağlamak isteyenler, bursa ihtiyacı olanları belirlemekle görevli olanlar ve burs veren büyük şirketler... Yapılacak şey mi? Çok basit. ''Birkaç iyi adam'' bulmak. Parası bol. Ben deyim Ağaoğlu sen getir firardaki Acunu. Bu biraz sosyal sorumluluk projesi gibi oldu amma velakin komisyon çekilebilir burs sağlayanlardan. Neyse. Tutması bi ihtimal olan projeyi isteyenler çalabilir. Uğraşmak istemiyorum ben. Ama Üniversite gençliği oldukça fazla. Ve adını duyurmuş bi site ile popülaritesi artacak iş adamlarının halkın gözünde etkisi de büyük olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.