Site tanıtımları kategorisini Google'un kötü göreceğini düşünmüyorum. Google'un botları insan değil bu kadar detaylı düşünemez. Bir de şöyle düşünebiliriz;
Ben Site Tanıtımları kategorisi açtım şunun sitesini beğendim kendi blogumda yazı yazıp paylaşmayı düşündüm ve paylaştım. Böyle bir düşünce de olabilir.
Aranızdaki ticareti bilmem ama kategori Site Tanıtımları diye Google bunu kötü görmez rahat olabilirsin. :)
Ben Site Tanıtımları kategorisi açtım şunun sitesini beğendim kendi blogumda yazı yazıp paylaşmayı düşündüm ve paylaştım. Böyle bir düşünce de olabilir.
Aranızdaki ticareti bilmem ama kategori Site Tanıtımları diye Google bunu kötü görmez rahat olabilirsin. :)
Aynısını söyledim, 8 yıldır bir çok haber sitesinin SEO'sunu yapan arkadaşada sattım yazı. Kategoriyi bile sormadı arkadaş.
Ek Olarak:
aynen öyle adam diyor pr 6 backlink. sitenin içi yok ama sonuçta kutusunda pr6 yazıyor değilmi :)
Eğer sözünüz banaysa sitede 3000 "makale" mevcut. Ve bu makaleleri İstanbul Anadolu Yakası SGK Müfettişi yazıyor. Gönüllü olarak. Sektörde bu yüzden birinci sitedir.