LikeSend adlı üyeden alıntı

Resmen **************lık. Aylardır çalışma yapılıyor arge yapılıyor cart yapılıyor mühendislerimiz çalışıyor diye reklam yapıp sonunda 10 senelik üretimi bitmiş amerikan malı bir arabanın üstüne bant yapıştırıp işte prototip demek resmen **************lık. Üretme müretme yok bildiğin 2. el araba alıp millete gösteriyorlar.

Seçim üzeri keriz silkeliyorlar başka da bir şey değil. Bende yerli oto ürettim arabamın markasına bant çekiyim gösteriyim o zaman ?

Çıksın cadillac ile anlaştık eski bir modeli satın aldık biz üreteceğiz desinler başım üstüne ama tutup çalıştık çabaladık prototip ürettik diyip 2. el arabaları bant yapıştırıp göstermek **************lıktır.

Benzerlik falan yok ortada bildiğin cadillac alıp üstüne bant çekip markayı saklamış işte prototip diye tanıtım yapmışlar hahahaha

Ek Olarak:

Ya aynı şey değil ona bakarsan bir çok otomotiv şirketi ortak platform üzerinde aynı parçaları kullanan araçlar üretiyor , çin falan gibi ülkeler bi modeli alıp üstünde çalışıp taklit ediyor . Bizim yerli araç olayı taklit falan değil ki :D

Bildiğin 2.el cadillacları alıp üstüne bant çekip prototip diye tanıtım yapıyorlar benzer bir araç değil o arabalar cadillac yerli üretim arge falan mühendislik eseri hikayelerinin alayı yalan

Malum Seçim Yaklaştı Prim Yapıcak Konuşmalar ve İşler Lazım