ogzhntr adlı üyeden alıntı

Yerli olsun ferrari gibi görünsün.

LikeSend al işte yine klasik tavırlar...


Yoo valla araba çok güzel keşke eski meski şunun lisansını alıp sıfırını yerli bi markayla tekrar üretseler dünya satar. Hiç bir ülkenin ilk arabası ferrari gibi zaten olamaz kimse de bunu beklemiyor.

Yalan konuşup sıfırdan ürettik modelimiz bu diye sunmasınlar yeterli, burada bile insanlar benzer bi prototip sanıyor halbuki benzer değil bizzat cadillac. O üstünde ki kamuflajın amacı çizgiler çalınmasın vs. ama zaten üretilmiş satılmış bir model için bunu yapmak düpedüz **************lık . Sanki kendileri çizmiş kaporta koltuk üretmiş iç dizaynını motorunu yürürünü yapmış gibi tanıtıyorlar da içi dışı torpidosu kadranı şanzımanına kadar dokunulmamış, fibercide cadillaclara birer tampon yaptırılıp işte bu diye hahaha ürettik diye ortaya çıkarmışlar.

Milli motor geliyoo muhabbetine dönecek iyice, geliyoo nasıl üretilmiş bir arama motoru değilse bu araç da üretilmiş tasarlanmış bir yerli araç değil. Tubitaklık bir durum yok yani, motor da aynı şanzıman da aynı tasarım da aynı iç dizayn da aynı e nesini geliştirmiş tasarlamışız da biz yaptık diye ortaya çıkarıyoruz ? Git pazardan sen de bir araba al üstünü kapla prototip yaptım yerli araç diye tanıt o zaman