lostyazilim

Adsense TBM'lere ne oldu?

24 Mesajlar 2.776 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Google bir şey yapmamış olsa da, yandex atak yaptı. takımlara özel tarayıcılar sayesinde aylık 400.000 aranma ve kullanım elde etti 1 ayda.

Google'de bir şeyler yapması gerekli yoksa alternatif reklam verenler deneyeceğiz.

wmaraci
reklam

erotomani erotomani Efendiysen EFEsin Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek işletme
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 20 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
Klasik olacak ama bazen bir tık 0.70 bazen 0.10 yandexin atak yapması bence adsense kullanıcılarına yaradı çünkü gelirler çok olmasa da eskisine oranla yükseldi en azından bende öyle oldu

NovemberNight NovemberNight WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmalat Ar-Ge Mühendisi
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 514
  • Beğeniler 158 / 174
  • Ticaret 8, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Google bir şey yapmamış olsa da, yandex atak yaptı. takımlara özel tarayıcılar sayesinde aylık 400.000 aranma ve kullanım elde etti 1 ayda.

Katılıyorum. Eskiden sadece Google'a odaklanırdım SEO açısından fakat artık yandex'in önemini de görmeye başladık. Tüm Web yöneticileri artık yandex'e de ayrı bir parantez açmalı ve yandex'te de yükselmeyi ilke edinmeli.

erotomani erotomani Efendiysen EFEsin Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek işletme
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad N** Ç**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 20 / 24
  • Ticaret 1, (%100)

NovemberNight adlı üyeden alıntı

Katılıyorum. Eskiden sadece Google'a odaklanırdım SEO açısından fakat artık yandex'in önemini de görmeye başladık. Tüm Web yöneticileri artık yandex'e de ayrı bir parantez açmalı ve yandex'te de yükselmeyi ilke edinmeli.

Yandex web siteme googledan daha fazla değer veriyor, daha üstlerde çıkarıyor. Yandexten gelen ziyaretçi sayımda topam hitimin üçte biri bence kimse yandexi küçümsemesin ziyaretçi gönderme oranı google yaklaşıyor ve ilerleyen dönemlerde geçebilir. Bu konuyu dikkate alın derim.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al