Hybrid adlı üyeden alıntı

BİRİSİ YANLIŞ HABER YAPIYOR HERKESDE ONA İNANIYOR ARKADAŞLAR BU ARABA ZATEN CADİLLACTAN ALINMIŞTIR ANCAK İÇERİSİNDE Kİ MOTOR TAMAMEN TÜRK'TÜR ZATEN TASARIMDA MOTORU DENEMEK TEST ETMEK İÇİN BURDAN KOPYALANMIŞ YANİ DAHA KENDİ TASARIMIZ YOK ORTADA CADİLLAC TASARIMINI KULLANARAK YAPTIĞIMIZ MOTORUN TESTİNİ YAPIYORUZ ŞUAN lütfen haberi doğru olarak değiştiriniz iyice araştırmadan haber yapmayınız....


Arabalardan anlarmısınız ?

Bence bu açıklama YALAN çünkü :

Paylaşılan görselde iç dizayn da var ve Cadillac orjin araçta ki şanzıman ile prototip denilen araçta ki şanzıman düzeneği açıkça görülüyor ki aynı.

Eğer farklı bir motor yüklenmiş olsaydı şanzımanın da değişmesi gerekirdi, yani yeni motor yüklenme falan yok yalan, en azından paylaşılan görsellerde ki araç için yalan olduğunu söyleyebilirim. Ha motor dedikleri de yine cadillacta kullanılan motorda bir iki değişiklikle yerli motor diyeceklerse bilemem.

Ayrıca haberi birisi yanlış yapmadı direk iktidarın reklam ajansı :D anadolu ajans yaptı görselleri o paylaştı, yani çıkıp birileri uydurmadı. AA hiç bir satırında Cadillac ismini kullanmadı, yerli araç tanıtıldı prototip diye açıkladı ve twitterda aktroller bu tagla tt çalışması yaptılar .

Milleti bence kerizlemeye kalktılar, bunun içinde ender bulunan araçlardan birini kullandılar ama faka basınca böyle çevir kazı yanmasın diye yok motordu yok kasa bu değildi yok dizayn bu değildi palavra atıyorlar. Hiç bir bok hazır değil ise ne diye reklamını yapıyorsun ? Kasa bu değil dizayn bu değil motor şanzıman bu değil , yerli araba diye tanıttığın şey ne peki ?



Ek Olarak:

chalap adlı üyeden alıntı

Tübitak mühendisleri açıklama yapmış. Biz zaten bunun Cadillac olduğunu gizlemiyoruz diye. Biz dış tasarıma geçemedik sadece iç mekaniğimizin testi için bu kasayı kullanıyoruz demişler. Fakat hükümet çalışmamızı erken deşifre ederek bizi seçim öncesi malzeme yapıp rezil ettiler diye devam etmişler açıklamaya...


kaynak var mı acaba bulamadım öyle bir açıklama ?