benzeri benim sitemdir.. Portal tarzı derler genelde buna.. sabır gerektirir biraz ama ileriye donuk olarak google ve diğer arama motorlarını seveceği tarzda olur..
imzamdaki horozz.net e bakabilirsin.. hitleride iyidir, sayfa gezinmide.. Zira bir konudan diğerine atlar sürekli kullanıcılar..
Sabırlı olman lazım yanlız...
Site adresi yok hani girip bakabilseydim keske
imzamdaki horozz.net e bakabilirsin.. hitleride iyidir, sayfa gezinmide.. Zira bir konudan diğerine atlar sürekli kullanıcılar..
Sabırlı olman lazım yanlız...
Site adresi yok hani girip bakabilseydim keske
Hocam sitene baktım biraz da çok yoruyor insanı :/ birde yazıyı okuyabilmek için yazının devamını okuya basmak gerek direk kouya basıldıgında görsel çıkıyor bu konuya bence kesinlikle el atman lazım girenin kaçacağı cinsten yani girmişken gözüme çarptı bir uyarı yapmak istedim.
Ek Olarak: Bende böyle birşey yaptım Portal tarzı karma konular ancak ana tema olarak Enteresan paylaşımları seçtim yani genel oalrak bakarsan sağlık,doğa,bakımı cartı curtu, her bir konuya yer verdim ama olabildiğince şaşmaya çalışıyorum formattan. Yalnızca özgün yazı girişi yapılıyor 4 ay oldu arada duraksamalarda oldu ona ragmen şmdi güzel bir fark var yani site doldukça meyvesi yetişiyor. bu arada fikir vermesi adına benim site :www.medyaaraci.com