Sinan adlı üyeden alıntı

Alt tarafı bir kaç site taşınmasını istemiştim. Taşıyamamışlardı. 3 gün boyunca sitemi taşımakla uğraştılar ve sonunda anca taşıdılar. :) Çok şaşırmıştım kos koca firma bu kadar mı düşebilir diye. Sonrasında ise destek taleplerime çok çok geç yanıtlar almaya başladım. Bundan sonra da zaten işim olmadı Turhost ile. Ayrıca Reseller'da çok fazla CPU sorunu yaşadım.


gerçi, açık konuşmak gerekirse hiç bir hosting firmasının site taşımakla uğraşası gelmiyor :) yine de yaptıkları hataymış.
cpu sorununa gelince, ben o olayı kaynak limitlendirmesi ve sunucudaki php derlemesinin kullanılan yazılımla uygun olup olmadığına bağlıyorum. zira, zamanında sadecehosting'den cloud server hizmeti almıştım(3gb ram - 2 core işlemci'ydi yanlış hatırlamıyorsam) ve kaynak sorunu yaşamıştım, bildiğiniz 1,5snde açılması gereken site 4sn civarında açılıyordu, sonra farklı bir firmadan 2 core 2 gb ram başka bir vds almıştım ve sistem sorunsuz çalışıyordu. aynı şekilde, normal hosting hizmeti alırken de bu tarz durumlarla karşılaştığım oldu.
ha bu arada, yoğun yük olan sunuculara site ekledikleri oluyor, bu nedenle oluşan cpu sorunlarında sitenizi daha boş bir sunucuya taşımalarını isteyin. eğer, böyle bir durum hissederseniz kesinlikle bildirin. bu, her firma için geçerli.

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.