kinghaber adlı üyeden alıntı

Admatic'e üye ol siteni ekle. Onaylanırsa kodları alabilirsin. Admatic hakkında ayrıntılı bilgi için burayı tıkla

muhendisapo adlı üyeden alıntı

Hocam sitenizin hiti yüksek olması lazım benim apkokulu.blogspot.com.tr sitem günlük 300 tekil hitle reklam alamadı admatic ten

yildizmedia adlı üyeden alıntı

Bilmeniz Gerekenler
-Ücretsiz alan adına sahip siteler kabul edilmiyor. (blogspot, tk, tr.gg gibi)
-Siteniz indirme, crack, warez gibi yasalara aykırı içerikler barındırmamalıdır..

Arkadaşlar ilginiz içn teşekkür ederim. Problemimi çözdüm. Belki birgün benim gibi birilerinin ihtiyacı olur diye biraz bilgi vereyim.

Sitem Blogger tabanlı ama özel alan adı kullanıyor. Başvuru yaparken 100.000 altı siteler şeklinde başvuruda bulundum ve kabul edildim. Hit olarak güzel rakamları görmüş bir site.

Bu konuyu açtığımda admatic'ten onayı almış koduda oluşturmuştum. İlk defa kullandığım için bilgim yoktu bu yüzden kodu ilk önce widget (script) ekle ile denedim. Reklam gözükmedi. Daha sonra "head" etiketleri arasına ekledim yine çalışmadı. Kendimce fikir yürüterek ve admatic kodu olan siteleri kodlarını inceleyerek bir splash veya benzeri bir kod uygulamasıyla çalıştığını düşündüm. Bu başlığı da böyle çalışıyorsa bilen biri vardır diye düşünerek yazdım.

Çözüm: Admatic'i aradım. Oluşturduğunuz reklam kodunu olduğu gibi "head" etiketi arasına yapıştırın inceleyelim dediler. İncelemeden sonra yine açılmadı. Kendi sistemlerinden birşeyler yaptılar ve bir süre sonra çalışmaya başladı. Oldukça da ilgilendiler.