-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar siteme (blogger) Admatic Reklam kodu (splash tarzı ilk açılışta çıkan ana ekranı kaplayan 600x800px) yerleştirmek istiyorum.
Nasıl yapıldığını bilen veya blogger için bu tarz kodu olan var mı acaba?
Ek Olarak: zor birşey sordum galiba kimseden ses yok :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitenizin hiti yüksek olması lazım benim apkokulu.blogspot.com.tr sitem günlük 300 tekil hitle reklam alamadı admatic ten
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bizimde günde 500 tekil alan sitemiz var kabul edilmiyor. Yama indirme sitesi ve yasal içerik. İllegal hiçbir şey yok. Adsense aldık, adcash aldık, wordego aldık ama admatic alamadık. Kabul etmiyorlar günlük sayfa görüntüleme 3k kadar aylık 96k ama kabul olmuyor. Biz yine de adcash ile çalışıyoruz öyle +18 reklamlar da yok hiç denk gelmedim ben. Günde 50-60 krş alıyoruz 300 tekil var hafta içi. 100 TL oldu sayılır. 2. sitemizi de açıp kaydettirince çok daha iyi olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim admaticle aram hiç iyi degil yaklaşık 3 aydır reklamlarını yayınladım sorgusuz sualsiz yayınladıgım reklamlarında parası ödenmeden direk sitemi rejected ettiler ne için reddedildiğimi öğrensem tamam dicem ama uyarı yok bişe yok param ödenmedi ve anında site onaylanmamış duruma geçti.Mail attım cevap yok bana göre gereksiz bi firma.Umarım sizde bu durumla karşılaşmazsınız.
www.serkanturkel.net