lostyazilim
tr.link

Sitelerim Hakkında Yorumlarınızı bekliyorum?

11 Mesajlar 1.308 Okunma
acebozum
tr.link

Fatihaydin Fatihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar siteler üzerinde değişiklikler yaptık ve içerikler eklemeye devam ediyorum.Backlink olarak çalışmalarınıda ufaktan başlattık.Allta ismi geçen sitelerim hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşabilirseniz memnun olurum.Şimdiden yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ederim.
Web adresleri;
sesliadresim.com
sesliochat.com
sohbetmuzik.com
alemortam.com
hdfragmanizle.com

wmaraci
reklam

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
fragman izle hariç hepsi aynı sektör gibi geldi keşke farklı sektörlerde iş yapsaydın.

https://discord.gg/S6mByw8

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

zeytin8899 adlı üyeden alıntı

fragman izle hariç hepsi aynı sektör gibi geldi keşke farklı sektörlerde iş yapsaydın.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam.Farklı sektörlerede girmeyi düşünüyorum.Yazılar kesinlikle kopya içerik değildir.Hepsini kendim yazıyorum.

GokhanGORAL GokhanGORAL peugeotturkey.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 24 / 117
  • Ticaret 2, (%100)
sitelerin tasarımları aynı açıkcası biraz farklılık yapman lazım bu tarz yeşil ve mavi ağırlıklı template ler 5 sene önce fln bitti. ben şahsen bu sohbet chat işlerininde bittiğini düşünüyorum. bende bi ara uğraşmıştım 2005 te yüksekokul okurken ama facebook çıktığından beri iş bitti.

wmaraci
wmaraci

Aleejhoan Aleejhoan Yol açık, yola çık! Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Proje Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1533
  • Beğeniler 230 / 380
  • Ticaret 135, (%100)
Bütün tasarımlar aynı diye bir yorum yapmamızı bekliyorsunuz sanırım.

http://www.alicankosedag.com.tr

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

Aleejhoan adlı üyeden alıntı

Bütün tasarımlar aynı diye bir yorum yapmamızı bekliyorsunuz sanırım.

Sitelere sadece tasarım gibi küçük bir açıdan bakıyorsanız zaten bakmanıza gerek yok.Bir sitenin içeriği ve değerleri vardır.Bu konular hakkında yorum yapabilecekken,tasarımlar aynı dememizi bekliyorsun demişsin.Bildiğiniz yolda ilerleyin,başarı sizin için kaçınılmaz görünüyor:)

Ek Olarak:

kralsoft adlı üyeden alıntı

sitelerin tasarımları aynı açıkcası biraz farklılık yapman lazım bu tarz yeşil ve mavi ağırlıklı template ler 5 sene önce fln bitti. ben şahsen bu sohbet chat işlerininde bittiğini düşünüyorum. bende bi ara uğraşmıştım 2005 te yüksekokul okurken ama facebook çıktığından beri iş bitti.

Yorumunuz için teşekkür ederim.Sesli sohbet ve sesli chat siteleri hala daha canlı duruyor hocam.Eskilerin çoğu bıraktı ama sektör çok canlı devam ediyor.

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)
Hocam siteler çok basit kalmış. Hem bu chat işleri bitti. Daha çok cahil kesime hitap eden siteler olmuşlar. Tasarımlarda cok sıradan ve tarihi eser bir görüntü veriyor :D Çok fazla iş yapacaklarını düşünmüyorum açıkçası. Bunlarla uğraşacağınıza agario server açsanız daha kısa zamanda daha çok kazanırdınız ki bu sitelerin amacı da kazanmaktan başka bişey değil gibi duruyor.

Ben yol yakınken vazgeçin bu chat sitesi sevdasından. :)

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

Yasin Ergül adlı üyeden alıntı

Hocam siteler çok basit kalmış. Hem bu chat işleri bitti. Daha çok cahil kesime hitap eden siteler olmuşlar. Tasarımlarda cok sıradan ve tarihi eser bir görüntü veriyor :D Çok fazla iş yapacaklarını düşünmüyorum açıkçası. Bunlarla uğraşacağınıza agario server açsanız daha kısa zamanda daha çok kazanırdınız ki bu sitelerin amacı da kazanmaktan başka bişey değil gibi duruyor.

Ben yol yakınken vazgeçin bu chat sitesi sevdasından. :)

Hocam bu chat sitelerinin dışı seni yakar içi beni.Teşekkür ederim yorumlar için,paraya ihtiyacım yok zaten hocam.Ben hobi olarak yapıyorum bu işleri,adsense reklamlarım olduğu için ekliyorum sadece sitelerime.Aynen temalar basit duruyor.Haklısınız.

YasinErgul YasinErgul www.yasinergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci/Çalışan
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 1030
  • Beğeniler 157 / 226
  • Ticaret 43, (%100)

Fatihaydin adlı üyeden alıntı

Hocam bu chat sitelerinin dışı seni yakar içi beni.Teşekkür ederim yorumlar için,paraya ihtiyacım yok zaten hocam.Ben hobi olarak yapıyorum bu işleri,adsense reklamlarım olduğu için ekliyorum sadece sitelerime.Aynen temalar basit duruyor.Haklısınız.

hocam dediğim gibi biraz cahil ve testosteron hormonu fazla kişiler tarafından aranıyor :D :D yani hobi olarak bile olsa bence başka alana yönelmelisiniz kişisel blog açın en güzeli hocam, biraz yazmayı seviyorsanız kişisel blogtan daha iyi bir hobi düşünemiyorum :) tabi sadece bir fikir ve öneri :)

Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V

• Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

Yasin Ergül adlı üyeden alıntı

hocam dediğim gibi biraz cahil ve testosteron hormonu fazla kişiler tarafından aranıyor :D :D yani hobi olarak bile olsa bence başka alana yönelmelisiniz kişisel blog açın en güzeli hocam, biraz yazmayı seviyorsanız kişisel blogtan daha iyi bir hobi düşünemiyorum :) tabi sadece bir fikir ve öneri :)

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam.Dediklerinizi düşüneceğim.İyi forumlar.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al