qeles27
gaziantepyerelhaber.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hacker
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun Aleykum Arkadaşlar Sitem Çok Geç Açılıyor Sizce Wp Super Cachemi İyi Site Wp Fastets Cachemi Cpu %100 Oluyor,Panelden Ekledigim Yazılar Geç Ekleniyor,Site Geç Davranıyor Genel Anlamda Yani.
EKLENTİ OLARAK:al in seo,yandex metrica,WP Fastests cache,Wp Postwiews,Google sitemaps eklentilerini kullanıyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Operatörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı cpu sorunundan bende müzdaribim. Cache eklentileri kurup denedim ama siteyi günlük güncelleme yapıyorum ve cache eklentilerinden dolayı anasayfaya konu düşmesi ve zamanlanmış konularda sorun yaşadım. Forumdan bir arkadaşa siteyi optimize ettireceğim. Sizin konuda takibimde..
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aleyküm selam.
şimdi arkadaşlar olay şu..
WP Fastests cache, siz konu açmadıgınızda cacheleme yapar, ve sitede nekadar tag sayfa , konu varsa cacheler,, şimdi siz konu açınca, o cacheler silinmesi gerekiyor, buda işlemciyi zorluyor..
Ben şu şekilde yapıyorum. WP Fastests cache, ayarlarında, yeni konu açılınca cacheleri sil işaretini kaldırıyorum, bütün konuları açınca, cacheleri silip işime bakıyorum, Yani devamlı konu açıyorsanız devamlı cache siler ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam guzel.net.tr nin var cache sistemi başka forumlarda çok hitli cpu sorunu çıkartan sitelerde başarılı olduğunu yazmışlardı 50 tl gibi bir fiyatı vardı alıp bi deneyin isterseniz.