Merhaba
Tts hosting hakkimizda sayfamizda belirttigimiz gibi 2005 yilindan buyana hizmet vermektedir. Toshiba yetkili servisi ve kurumsal hosting ile basladigimiz bilisim sektorunde oldukca taninmis firma oldugumuzu soyleyebilirim. 2015 itibariyle paylasimli hosting satislarimiza otomasyon ile basladik. Bize ulasin bolumunde ki cep numarasindan direkt bana ulasabilirsiniz. Ya da kozyatagindaki ofisimize de bekleriz.
Fiyatlarin uygun olmasi contabo firmasiyla yaptigimiz anlasma sunucu aliminin maliyetinin dusuk olmasidir. Yurt disinda veya Turkiye de bu fiyatlarda farkli firmalar da bulabilirsiniz. Datacenter ile calismaya baslamadan once yaklasik 6 ay test surecimiz oldu. Donusler ve kararlilik olumlu oldugundan Turkiye baglantisi, donanimi ve destegi en iyi firmayi secmis olduk. Siz de bizimle calistiginizda farki anlayacaginiza eminim.
Dileyenler icin cep numaramdan bana ulasirsaniz kurumsal veya bireysel referenaslar verebilirim.
Destegimizi en ust seviye de tutmak icin elimizden geldigince hizli donus yapiyoruz.
Indirim kuponu veya sponsorluk icin lutfen bana mobil numaramizdan ulasin.
Saygilarimla
Tts Hosting ve internet hizmetleri.
https://ttshosting.com.tr
Kerem Ozguven