3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Turhost normalde iyi bir hosting şirketiydi 2 yıl öncesine kadar. Daha sonra hizmetten memnun kalanlar Turhost'u sürekli olarak önermeye başladı ve fiyatı kendi seviyesine göre ucuz olduğu için birçok kişinin kullandığı bir şirket oldu.
Tabi bu şu anlama geliyor, eğer fiyat düşerse fiyatı karşılamak için daha fazla kişi alırsın. Özellikle sadece yaz dönemlerinde site açan ve sadece site açmak için açmış olan ve sürekli olarak kendi hatalarında bile destek sistemini gereksiz yere işgal eden ergenler nedeniyle destek talepleri gecikmeye başladı.
Ben ilk sitemi açacağım zaman birçok şirkete bakmıştım. En son Turhost, Netinternet arasında kalıp Turhost seçmiştim. Resellerde Turhost daha ucuzdu çünkü ve o zamanlarda destek taleplerine cevap en fazla yarım saat içinde geliyordu.
Bunu WMAracı'nın, ***'un, EkşiSözlüğün ilk halleri gibi düşünebilirsiniz. WMAracı ilk açıldığı zamanlarda gerek konu kalitesi, gerek sorulan sorulara verilen cevaplar vs çok daha kaliteliydi. Ekşisözlük yazıları tamamen bilgiye dayananan türdeydi. Ama üyelikler açıldı, üye sayısı arttı, özellikle de şu hiçbir işten anlamadığı halde anlıyormuş edasıyla takılan ergenler geldi ve hepsinin içine etti. İşte aynı şeyin Turhost'da da olduğunu düşünüyorum. Fiyatı kendi seviyelerine göre düşük tutmaları onları bozdu. Netinternet biraz daha paralı olduğu için sadece site açmış olmak için site açanların alması da pek mümkün olmuyor.
Hala Turhost ve Netinternet benim için Türkiye'nin en iyi hosting şirketleri.
2 kişi bu mesajı beğendi.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Altını çizerek söylüyorum; Aysima & Turhost
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Netinternet.com.tr,netdirekt.com.tr hostları bana bir kere bile sıkıntı çıkartmadı.Hostlar hakkında pek bilgim olmasa da yardımcı olmak amaçlı kullandığım bu 2 hostu size önerebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
bkz124
aplusrehber.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben kendi sitemde Turhost kullanıyorum çok memnunum. Bütçen yeterli ise hız için istiyorsan Turhost. Eğer bütçem yok ucuz ama hızlı olsun diyorsan bilişimist öneririm. Onu da kullandım fiyatına göre performansı çok iyi. Ayda 3 tl ye sınırsız hosting başka bulamassın :)
yKz
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende netinternet aldım en iyisi diyebilirim çok aaraştırdım hocam en iyisi netinternet şuan sitemi orada kuruyorum
kurumsal paket aldım tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 sene önce turhost sınırsız hostinglerinde günlük 30 k yı barındırıyordum.Ne cpu sorunu yaşamıştım ne de başka bir şey :) Şu an durumları nasıl bilmiyorum ama beklentim yüksek.
www.psikolojiservisi.com