Hybrid adlı üyeden alıntı

ARABALADAN ANLARIM ASLİNDA SIKINTI SAYIN BAKANIN YANLIŞ AÇIKLAMA YAPMASINDAN KAYNAKLANIYOR ANCAK BENİM DEDİKLERİM DOĞRUDUR.ayrıca neden herşeye muhalefetsiniz anlamıyorum araba uretmiyoruz deselerdi kopya mopya bir araba bile yapamıyorsunuz diye hükümeti suclayacaginizdan %100 eminim

Yalanı ve söyleyeni savunup, yalan söyleyeni ortaya çıkaranları mı suçluyorsunuz ? Bir araba bile yapamıyorsunuz diye hükümeti kim neden suçlasın 100 yıldır bu hükümet mi vardı ? 1 senede araba maraba zaten üretilemez, kimse de üretilmesini beklemiyor ki. Mesele üretip üretememeleri değil, yalan söylemeleri, seçim çalışmaları yüzünden projeyi de rezil etmeleri, sen çıkar yaptık bindim yakında tanıtcaz diye aylarca reklam yapar seçim çalışmalarında kullanırsan, paylaştığın araç da amerikan malı hali hazırda satılan bulunan bir araç olursa üstünde tampondan fardan başka değişen yoksa tabi ki kızarız. Farkındayım ki bu yalanı beni kandırabilmek için değil zaten kanmaya hazır olan sen ve senin gibiler için yapıyor, böylece yine tartışma çıkartıp bakın biz yapıyoruz x parti yapıyor diye çamur atıyorlar Türkiyenin büyümesini istemiyorlar diyecekler. Senin şimdi söylediğin gibi işte ...

Bakanın yanlış açıklama yapması diye kendin söylüyorsun ve bu açıklamalar kazayla falan değil bile isteye insanları kandırma amacıyla söyleniyor. Aylarca reklamını yaptıkları şeyin ne durumda ne düzeyde olduğunu bilmiyor olamazlar değil mi ?

Sanki arabayı yapan bakan mı ki parti mi ki binmeyelim istemeyelim çamur atalım ? 3-5 yıl sonra o gider başka parti başka bakan gelir, şimdi araba da üretilirse en azından bir ölçüde çalışmalar ilerlese bile hepimize faydası olur.

Kopya mopya da bir arabaya razıyım, yeter ki yalancıları çıkarıp yaptık diye amerikan malı bi aracı göstermesinler. Çıksınlar lisans aldık buradan başlıyoruz üstünde değişikliklerle bunu üreticez ya da x yapıcaz diye doğru söylesinler. Milleti keriz yerine koymasınlar.

Kimsenin kuru muhalefet yaptığı yok ama boş partizanlık yapıyorsunuz.