webmaster58 adlı üyeden alıntı

bi pinteres sitesi bence bundan iyi olmaz tema olarak tasarım olarak
ama aşşağıya çektiğinde yüklenmesi yerine sayfalandırabilirsen daha hoş olur
çünki loading süreleri fazla baya bekletiyor beni şuan mesela
türkçeleştirmeye gelince wordpress içerisinde translation eklentisi mevcut bu eklentiyi kurup
görsel bi şekilde wordpressin içinde yavaş yavaş temayı istediğiniz gibi türkçeleştirebilirsiniz
günümüzde türkçeleştirilmeyecek tema yok bu yöntemle.
görsellik olarak tagları gizleyebilirsin sitede bulunurlar fakat fontunu 0 yada 1 yaparsın gözükmezler
tabi google için hem artı hem eksidir google şuan tek bir kullanıcının tüm bir siteyi doldurmasını spam olarak değerleniriyor yada otomatik bir sistem bunun yerine birden fazla kullanıcı ile yazmanı tavsiye ederim artı olarak videolar göremedim sitende yada varsada konu gibi görünüyor onların thumbnaillerini oynat simgesini yerleştirip o şekilde koyarsan yani kullanıcı video oldugunu anlarsa senin için bi artı olur pinteres sistemide olsa bi köşede videoları ayrı bi şekilde sıralamak da artı olacaktır üstteki bant gibi like lerde kalp simgesi bizim türk insanının pek aşina olduğu bişi değil onu oylama yada parmak işaretiyle değiştirirsen facebookda olduğu gibi hoş olur ve blogları sıralarken kullandığın font türkçe karakter desteklemiyor özellikle arama kısmında bişey aradığında bunu farkedebilirsin büyüklü küçüklü çıkarıyor. lite search eklentisini tavsiye ederim çok kullanışlı ve aramayı kutu üzerinde anlık yapıyor detaylarına inmek mevcut

Sitemizde Bulunan Her Yazı Yazarlarımıza Aittir, İzinsiz Alınması/Kopyalanması Yasaktır Aksi Takdirde Yasal İşlem Başlatılır.

yazısıda biraz abes kaçmış

analizim bu ama ben tasarım yapmıyorum en azından bi başkasının sitesi için. :)




Ellerine sağlık hocam çokbilgilendiriciolmuş herbirini dikkate alıcam. Aşağı çektiğimde sayfalanması bu tür enteresan bilgiler vb içeriklerde daha uygun oluyor daha fazla vakit geçirmesini sağlıyor. sayfayı aşağı çekmek 2-3-4-5 kategorye basmaktan daha kolay geliyor malum üşengeç milletiz. Dediğin alanda ise gerçekten o an kaba taslako ekilde yazmak geldi aklıma (dün girdim yazıyıda) :) çokta saçma evet orası br elden geçecek zaten onun dışında dediğim gibi tamamını dikkate alıcam teşekkür ederim :)