SSD VDS paketini yaklaşık 9 ay kullandım. Sonrasında bir başka firmaya transfer ettim. Şu anki firma da fena değil lakin kesinlikle netinternet kadar iyi diyemem. Hostinglerini bilemiyorum ancak SSD VDS konusunda gerçekten de mükemmel bir firma olduğuna eminim. 7/24 hem ticket hem de telefon desteği süper. Ödediğim paranın karşılığını fazlasıyla almışımdır.

Hatta direkt olarak isim de vereyim netinternetten. İsa Uludağ isimli bir çalışanı var. Saatlerce uğraştırdığımı bilirim kendisini. Gayet özverili bir arkadaş olduğu muhakkak. Diğer çalışanları da çok iyiler, onların da hakkını yemiş olmayayım. Lakin İsa Uludağ isimli arkadaş gerçekten de defalarca sefer yardımcı olmuştur. Halen orada çalışıyor mudur bilemiyorum. Eğer çalışmaya devam ediyorsa da ve hatta netinternet bu yazıyı görürse bu vesileyle de söylemiş olayım. Süper bir personelleri var. O adamı kaybetmeyin :)

CauCasian adlı üyeden alıntı

Bu hostingde sınırsız alan paketini kullanan var mı acaba? NATRO gibi sınırsız deyip de sonradan günde defalarca siteyi askıya almasınlar? Bu konuda tecrübelerinizle yardımcı olun....