Merhaba arkadaşlar dikkatimi çeken bir konuyu kanalım için video haline getirdim. Eğer izleyip değerlendirirseniz çok sevinirim. Video siyasi görüş içermez
(YAZILAR BANA AİT DEĞİLDİR ALINTIDIR.! SİYASİ GÖRÜŞÜMÜ BELİRTMEDİM ARKADAŞLAR) VİDEO TAM SLAYT ŞEKLİNDE DEĞİLDİR VE SESLENDİRMELİDİR.
detayları bilen birisi olarak diret tayyibin ve saz arkadaşlarının adamı olduğu sonucu ortaya çıkabilir
sürekli bilgiler paylaşan biri tayyibin yanındaysa ve tayyip bu yazılanları istemiyorsa neden etrafındaki kişileri değiştirmiyor? mit bu işin içinde arkadaşlar, danışıklı dövüş yapılıyor
Mesela Fuat Avni bi tweet atiyor, diyor ki operasyon düzenlenecek. Bu tweetten sonra halkın nabzı ölçülüyor. Bakıyor kimse ses çıkarmıyor yada çıkaranlar hep ayni, rte kendi kendine diyor ki ooooo ben bunlara daha neler neler yaparım :):)
Video'da siyasi görüş belirtilmiş ne yazık ki.. Yolsuzluklara " sözde yolsuzluk " demişsiniz. Olan birşeye böyle demeniz sizin siyasi görüşünüzü açıklıyor.
Gelelim Fuat Avni'ye
Bazı arkadaşlar Fuat avni'nin hükümetin kirli işlerinden bir başkası olduğunu belirtiyor. Bence bu saçma ve mantıksız bir iddia. Hükümet ile Cemaat arasında yaşanan savaşı hepimiz biliyoruz. Cemaat böyle bir oyun olsa demezmiydi Fuat avni'nin bizimle bir ilgisi yoktur diye? Derdi. Fakat bunun yerine Fuat avni'yi sahipleniyorlar.