Malesef yoncu.com gibi yerlerden almayı düşünmüyorum resmi olarak Türk patent Enstitüsü gibi yerlerden alacağız.
Tpe.gov.tr nin sitesinde marka tescili 300-500 tl patent fiyatı ise 100-200 tl arası olarak gözüküyor.
Benim merak ettiğim marka başvurusu ve patent başvurusu ile ilgili detaylı bilgiler.
Marka tescili 1 ay sürer patent başvurusu 1 yıl sürer, patent alırsan .com.tr alırsın veya alamazsın gibi detaylı bilgileri öğrenmem gerekiyor. Bu konuda bilgileriniz var ise yorumunuzu bekliyorum.
Yardımınız ve yorumlarınız için ikinizede teşekkürler.
Tpe.gov.tr nin sitesinde marka tescili 300-500 tl patent fiyatı ise 100-200 tl arası olarak gözüküyor.
Benim merak ettiğim marka başvurusu ve patent başvurusu ile ilgili detaylı bilgiler.
Marka tescili 1 ay sürer patent başvurusu 1 yıl sürer, patent alırsan .com.tr alırsın veya alamazsın gibi detaylı bilgileri öğrenmem gerekiyor. Bu konuda bilgileriniz var ise yorumunuzu bekliyorum.
Yardımınız ve yorumlarınız için ikinizede teşekkürler.
İlk önce araştırın derim, baktınız işin içinden çıkamıyorsunuz , o zaman o işlemi başkalarına yaptıracaksınız bi' 100-200 liraya. Patent işlemini yaptıran ajanslar falan var. Siz uğraşmıyorsunuz, onlar sizin yerinize başvurunuzu yapıyor.