Klasör olmasını SEO açısından daha uygun buluyorum. Tam olarak tecrübe etmedim ama klasör şeklinde olduğu zaman daha güzel bir optimizasyon sağlıyor. Önemli olan alınan linklerin aynı alan adına alınması diye düşünüyorum. Alan adı sub olduğu sürece ne kadar etkileyebilir ki? Sonuçta artık farklı bir alana sahip oluyor.
Şöyle düşünüyorum. Blogspot'tan sub domain aldığımızda yeniymiş muamelesi görürüz ama blogspot klasör oluşturursa bir site için o zaman sub görevi görmez.
Blogspot'un sub olarak domain vermesindeki amaçta şudur; Sizin alan adınızda gözüken bir klasörde herhangi bir yasal olmayan durum olduğu zaman alan adınızın kapanma şansı vardır ama sub domainde herhangi bir yasal olmayan durum olursa ana alan adınızın kapanması gibi bir şey söz konusu değildir. Buradan sub domainin ayrı bir dünya olduğunu ve klasöre kurulan sitenin ana siteden etki aldığı sonucunu çıkarıyorum ben.
İyi forumlar, iyi çalışmalar.
Şöyle düşünüyorum. Blogspot'tan sub domain aldığımızda yeniymiş muamelesi görürüz ama blogspot klasör oluşturursa bir site için o zaman sub görevi görmez.
Blogspot'un sub olarak domain vermesindeki amaçta şudur; Sizin alan adınızda gözüken bir klasörde herhangi bir yasal olmayan durum olduğu zaman alan adınızın kapanma şansı vardır ama sub domainde herhangi bir yasal olmayan durum olursa ana alan adınızın kapanması gibi bir şey söz konusu değildir. Buradan sub domainin ayrı bir dünya olduğunu ve klasöre kurulan sitenin ana siteden etki aldığı sonucunu çıkarıyorum ben.
İyi forumlar, iyi çalışmalar.
Teşekkür ederim. Klasör olmasını Seo açısından daha uygun bulmanıza şaşırdım. Seo açısından klasör olmasının bağlantısını bilmiyorum açıkçası.
Aslında ana site diye bir şey olmadan düşündüm ben bunu. Mesela site.com/klasörismi şeklinde olacak. site.com'dan yönlendirmeyle site.com/klasörismi ne yönlenecek siteye giren biri. Neden böyle bir şey yapıyorum? İleride günlük öznel video ve intro düşünüyorum bu nedenle.