LikeSend adlı üyeden alıntı

89-90-91 yıllarından birinde sıfır doğanı 52 milyon liraya almıştık. Lahmacun 500 lira ya da 1000 liraydı . Yani sandığınız gibi şimdinin 15 bin lirası gibi ucuz paralara satılmadı o araçlar. 50 li yaşlara yakın üyelerimiz varsa o dönem ki değeriyle şimdiyi daha iyi kıyaslar sanırım.

ama yerli üretim hatta direk marka parası kaybetmeden yerli bir markayla ötvden falan arındırılmış herkesin sahip olabileceği fiyatlarla üretilip satılan araçlar ilaç gibi gelecektir.

Bu araçları da sunuş şekillerinin dışında takdir ediyorum, sıfırdan başlayamıyorsak üretilmiş başka bir aracın lisansını alıp yerli imkanlar ile üretelim geliştirelim. İran pejo sayesinde ikco markasına sahip oldu ortak mortak derken artık kendi motorunu üretir hale geldi.

Tutup yine Vestel senaryosunda ki gibi kendilerine yontar fedakarlık yapmazlarsa, yerli otoda vergi indirimi yerine ithal otomobillere ek vergi ile bunu satmaya çalışırlarsa da zerre desteklemem umarım bizi yanıltır ve halktan yana uygulama ile piyasaya sürerler. Biz de bu sayede ucuza otomobil sahibi olmuş oluruz ve gelecek için de otomobil işine girmiş oluruz.


52 Bin Lahmacun Fiyatına Araba, İlginç bir hesaplama . Gunumuz Şartları : Lahmacun 3 TL | 3*52.000: 156.000 TL yapıyor. İyi Para