Yeni portalımız Sanalza.Com yayın hayatına başlamıştır.

Sanalza.com Hakkında

Sanalza.com SEO, Sosyal Medya, Web Yazılım, Teknoloji ve benzeri kategorilerde yeni, güncel yazıların yayınlandığı bilgi içerikli bir web portalıdır. Portalın çok yazarlı ekibi tarafından SEO, SMO, SEM, Sosyal Medya, Web yazılım, Mobil uygulamalar ve teknolojiler, Web tasarımı, CSS, Jquery, İnternetten Para Kazanma – Adsense, Satış Ortalıkları, CMS – WordPress, Joomla ve benzeri konularda takipçilerimize faydalı olacak güncel bilgilerin aktarılması planlanmaktadır.

Sanalza.com Yazarları Kimlerdir

Sanalza ekibi yukarıda bahsedilen konular ile yakından ilgili gönüllü beş yazardan oluşuyor. Bu yazarlardan her biri kendi bloglarında bu konularla ilgili yazılara ve çeşitli bilgilere yer vermektedirler. Sanalza.com adresinde de güzel, ilginç, benzersiz, insanlara yararlı olacak içerikler sunmayı amaçlamaktadırlar. Yazarlar sayfasında bu kişiler hakkında bilgiler yer almaktadır.


Yapılması planlanan çok şey var. Portalla ilgili gelişmelerin görünmeyen tarafında ekip üyeleri Sanalza’yı geliştirip iyi yerlere ve insanlara faydalı hale getirmek için çalışmaktadırlar.

Sitemizi http://www.sanalza.com adresinden ziyaret edebilir, gelişmeleri merak ediyorsanız Sosyal Medya kısmında yer verdiğimiz sosyal ağlarda Sanalza’yı takibe alabilirsiniz.


Site Adresi: http://www.sanalza.com
Twitter: @sanalzacom
Facebook: http://www.facebook.com/sanalzacom