Merhaba arkadaşlar,
alanadlari.com Adresinde satışa çıkardığım domainimi geri çektim. Oradayken reklam amacıyla bir satış sayfası koymuştum name server yönlendirmesi ile. Alan adım GoDaddy kayıtlı olup, hostingim İsimTescil'den alınmıştı. GoDaddy ve İsimTescil arasındaki tüm yönlendirme ve tasarım işlerini halledip Wordpress kurduktan sonra bir deneyeyim dedim. "www" uzantısı yazmadan alan adıma girdiğimde, alanadlari.com'un name serverlarına yönlendirdiğimde çıkan satın alma sayfası çıkıyordu. NS ayarlarıma baktım, fakat oradan silmişim. Neden hala "www" protokolü ile girince Wordpress açılıyor da sadece alan adıyla girince alanadlari.com'un satın alma sayfası açılıyor ? Hesap silme işlemi yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. 1 aydan önce alan adımı da silmiyorlar tamamen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. İyi çalışmalar...
Ek Olarak: Çözdüm arkadaşlar. FTP dosyalarında Wordpress kurduğum public_html dizininde index.html isimli boş bir metin dosyası buldum ve onu silince düzeldi. Olur da benzer bir yönlenmeme veya beyaz sayfa problemi yaşarsanız deneyebilirsiniz.