bonzai34 adlı üyeden alıntı

valla hocam abartmadan etiket girmeye çalışıyorum herşeyi düzgün yapmaya çalışıyorum. ama siteye bi optimizasyon şart.
bu arada senin siteni sırf şu en alta yazdığın yazı için bile takip edebilirim ve takip ediyorum da artık :)

Öncelikle teşekkür ederim :)
Ama emin olabilirsin ki biz sitemizde henüz detaylı seo çalışmalarına bile girmedik.Özgün içerik giriyoruz.Postlar arası link bağları kuruyoruz.Facebook,twitter ve google hesaplarımızda içerikler girdikten sorna anında paylaşım yapıyoruz.Kısacası şuan sadece özgün içerik ve sosyal medya ile paralel olarak çalışıyoruz.Sosyal medya hesaplarımızda henüz bir kitle yok ancak sosyal imlemeye giriyor.Sizde bu yöntemlerle ilerlerseniz ve facebook sponsor reklam seçeneğine günde 3-5 tl ayırıp haftada 2 gün reklam verirseniz ayda 40 tl ile facebook sayfanız da gelişir sitenizde hatrı sayılmaya başlayan bir kitleyide elde etmiş olursunuz.Ayrıca kaliteli backlink çıkışlarıda çok önemli diye düşünüyorum.Yükselmek istediğiniz kelimelerde kaliteli sitelerden backlink alımları yapmanızı öneriyorum :)