-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sorun Bu:
Bu hesabın Kişisel Kimlik Numarası (PIN) üç kez yanlış girildi. Bu nedenle, reklam sunumu ve hesap erişimi geçici olarak durduruldu. Hesabınıza tekrar erişim kazanmak ve reklam sunumunu devam ettirmek için lütfen bize ulaşın.
Olay:
Ödemeyi almak istediğimde pin sordu ilk adsense hesabım olduğu için pinin ne olduğunu bilmiyordum kredi kartındaki 3 haneli yazıları girdim 3 kere yanlış girince kitlendi. Nasıl açacağımı bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Hocam adsense ile kredi kartının ne alakası var. Onaylanan adsense hesabınız için size Google tarafından mektup ile PIN kodu gelecek onu girmeniz gerekiyordu.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
zexon adlı üyeden alıntı
Öyle deme hocam 4 haneli olsa telefonun pin kodunu yazacaktım 3 haneli ne olabilir diye düşündüm kredi kartındaki 3 rakamı yazdım içinde 50-60 civarı para vardı oda gitti geri alma şansım yokmudur acaba.
Bide bu devirde mektup mu olur ödemeli at ben arardım sanki hapisten bir istekte bulunuyormuş gibi iş yapıyor sen koskoca googlesin.
Siz yine bir mail atın yardımcı olacaklardır, ayrıca 200 TL altı para alamıyorsunuz.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]