lostyazilim
tr.link

Bu domainde nasıl bir yol izlemeliyim?

13 Mesajlar 2.206 Okunma
acebozum
tr.link

cagri cagri Bu kez olacak! Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Oyuncu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 300 / 291
  • Ticaret 39, (%100)
Arkadaşlar merhaba elimde ucuzkonakla.com diye bir domain var. Bunu ne şekilde değerlendirebilirim? Benim fikirlerim şunlar:
1-) Domaini çeşitli turizm firmalarına mail göndermek ya da bizzat aramak suretiyle satayım.
2-) Bir adet trendportal temam var. Bunu üzerine kurup, subdominden bir de forum kurarak değerlendireyim. Siteye çeşitli turizm yazıları yazarken foruma da üye çekmeye çalışaym.

wmaraci
reklam

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
turuzim sitesi yapabilirsiniz turizim reklamları otel reklamları filan koyabilirsiniz bence güzel bir domain tutma sansi var

ers0be ers0be new project loading... Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek PC Teknik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** i**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 116 / 59
  • Ticaret 8, (%100)
aslında ucuz konaklama ile sıralamaya girebilirsen tutabilir, site de uygun konaklamaları yazıp otel ve diğer konaklama yeri sahiplerinden reklam bile veren olabilir.

csariaslan csariaslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek memur
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1098
  • Beğeniler 226 / 281
  • Ticaret 48, (%100)
hep bi turizim sitesi acmayı istemistim :)

wmaraci
wmaraci

Genc Genc Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)
domain süper abi ama bence üzerinde uğraşarak daha iyi bir fiyata ilerde satabilirsin diye düşünüyorum :) Allah yardımcın olsun abi

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
ben turizmciyim :D işe yarar mı yaramazmı bilemiyeceğim genellikle kullanıcılar bilinmiş siteleri ziyaret ediyorlar sağlam seo yaparsan neden tutmasın

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)
Bence ucuz tatil köylerinin, pansiyonların, otellerin ve konakların bulunduğu, FORUM HARİCİ bir sistemde kullanmanız çok mantıklı olacaktır tahminimce... Çünkü bizim insanımız artık bilmem ne otel diye arama yapmıyor artık. Bölge ismi otel yada pansiyon gibi arama yapması daha çok oluyor...

Örnek verelim. Büyükada ucuz pansiyon, büyükada ucuz otel, antalya ucuz tatil köyü gibi aramalar daha yüksek oluyor...

Tavsiye dersen;
Bir WordPress üzerine blog yada portal benzeri tema kurun ve geliştirin... Eğer aklınız bir ara yatar da değerlendirmek isterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim...
csariaslan

kişi bu mesajı beğendi.

BozkurtReis BozkurtReis Hello Bro Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Para Yer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1009
  • Beğeniler 176 / 201
  • Ticaret 25, (%96)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Bence ucuz tatil köylerinin, pansiyonların, otellerin ve konakların bulunduğu, FORUM HARİCİ bir sistemde kullanmanız çok mantıklı olacaktır tahminimce... Çünkü bizim insanımız artık bilmem ne otel diye arama yapmıyor artık. Bölge ismi otel yada pansiyon gibi arama yapması daha çok oluyor...

Örnek verelim. Büyükada ucuz pansiyon, büyükada ucuz otel, antalya ucuz tatil köyü gibi aramalar daha yüksek oluyor...

Tavsiye dersen;
Bir WordPress üzerine blog yada portal benzeri tema kurun ve geliştirin... Eğer aklınız bir ara yatar da değerlendirmek isterseniz bu konuda size yardımcı olabilirim...

Arkadaşa Katılıyorum Forum hiç hiç iyi olmaz

Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!

msa52 msa52 Web Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 917
  • Beğeniler 142 / 175
  • Ticaret 40, (%100)
hiç birşey yapma beklet domaini bence iyi fiyata satabilirsin :)

Forum konusunda katılmıyorum kesinlikle

-Bura komple benim.

cagri cagri Bu kez olacak! Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Oyuncu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 300 / 291
  • Ticaret 39, (%100)

csariaslan adlı üyeden alıntı

turuzim sitesi yapabilirsiniz turizim reklamları otel reklamları filan koyabilirsiniz bence güzel bir domain tutma sansi var

Buna benzer bir şey düşünüyorum ama daha çok blog tarzı olacak. Teşekkürler yorumunuz için.

ers0be adlı üyeden alıntı

aslında ucuz konaklama ile sıralamaya girebilirsen tutabilir, site de uygun konaklamaları yazıp otel ve diğer konaklama yeri sahiplerinden reklam bile veren olabilir.

Ben de aynı fikirdeyim. Reklamı ilerleyen aşamalarda düşünüyorum.

csariaslan adlı üyeden alıntı

hep bi turizim sitesi acmayı istemistim :)

Belki bana yardımcı olabilirsiniz :)

tikywebcom adlı üyeden alıntı

domain süper abi ama bence üzerinde uğraşarak daha iyi bir fiyata ilerde satabilirsin diye düşünüyorum :) Allah yardımcın olsun abi

Ben de aynı fikirdeyim Ömer Faruk. İnşallah değerlendirebilirim, elime yüzüme bulaştırmam :D

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

ben turizmciyim :D işe yarar mı yaramazmı bilemiyeceğim genellikle kullanıcılar bilinmiş siteleri ziyaret ediyorlar sağlam seo yaparsan neden tutmasın

Ben de turizm-seyahat işlt. mezunuyum ve ben de seo konusuna ağırlık vermem gerektiğini düşünüyorum :)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Tavsiye dersen;

Kesinlikle haklısın hocam. BEn de bölgelere göre kategorilendirmek istiyorum ama maddi açıdan şu sıralar yeni bir tema için müsait değilim. Yardımcı olabilrim demişsiniz. Yardımlara fikirlere kapım hep açık hocam. Siz yeter ki fikrinizi düşüncenizi belirtin ;)

Bozkurt Reis adlı üyeden alıntı

Arkadaşa Katılıyorum Forum hiç hiç iyi olmaz
Haklı olabilirsiniz teşekkürler.

msa52 adlı üyeden alıntı

hiç birşey yapma beklet domaini bence iyi fiyata satabilirsin :)

Forum konusunda katılmıyorum kesinlikle

Bekletmesem de biraz değerlendirip adsense geliri elde etsem :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al