Asklepion adlı üyeden alıntı

Öncelikle sen tarih kitabını açtın mı şüpheliyim. "Ata, Atalarımız" kelimesinin ne demek olduğunu biliyor musun ondan da şüpheliyim. Senin Kişisel mesajında adını anarken heyecandan tüylerimin diken diken olduğu zaferlerini dinlerken gözlerimin dolduğu değerli atamız "Mustafa Kemal Atatürk" 'ün ismi yazıyor, nasıl bir şahsiyet olduğunu bildiğinden şüpheliyim. Sonuçta atamız ve soyunun dayandığı yer belli.

Soyumuz Osmanlı'dan da önce geliyor.. (Büyük büyük büyük dede,nene vs. diye gider... Ne mutlu Türküm!)

Ve kendi soyunu araştır derim. Hangi soyun torunusun merak ettim!

Ve Atalarımız sayesinde bu topraklarda yaşıyorsun. ( Mustafa Kemal Atatürk'ten tut Fatih Sultan Mehmet'e ondan tut aklına ne gelirse...)

Ve Türk tarihine bu kadar alaycı yaklaşma. Ayıp başta "Mustafa Kemal Atatürk' atamızdan tut nerden geldiğimizi düşün. Atalarımıza saygısızlık yapma.


NOT: Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu konuya son mesajımdır.


Ya neyin soyundan bahsediyorsun. Soy falan yok abi. Onca sene korunarak nasıl bir sor sürdürüle bilirki. O insanlar savaşırken tek bir değer için savaştılar vatanları için. Osmanlıyı kurtarmak için değildi elbet. Soyumuz soyumuz diyoruzda osmanlının son döneminde ülkeyi satıp gidende bizdik zaten.

Osmanlının övünecek nesi var anlamıyorum. Bir padişah var herşey ondan sorulur sizde onun kullarısınız öl dedinmi ölüyorsunuz kal dedimi yalakanın önde gideni oluyorsunuz. Böylemi yönetilmeği seviyorsunuz almış değilim. Osmalıyı neden bukadar seviyorsunuz.

Almanya Hitler'i mi savunuyor Nazimi olmak istiyor haklı. Kafa kesmek adam asmak mı istiyorsuınuz

Osmanlı büyük bir devletti ordusu güçlüydü ama kontrol edemediler onca orduyu.

Şimdi BU KONUYA OSMANLI LAFINI ATAN SENSİN Bİ AÇIKLA NENDEN OSMANLI İLE ŞUANKİ DÖNEMİ KARŞILAŞTIRIYORUZ.

Adamlar savaşı kılıçla kazandılar. Bizim elimizde 2021 sözde ypılacak uçak gemimiz varmış. Ulan ülkeyi kimse takmıyor bi boktan saymıyorlar. Kimi neye korkutuyoruz. Avrupada OSMANLI diye bişey yok artık adamlar unutalı çok oldu :D LALE DEVRİNDE KALDINIZ SANIRIM