lostyazilim
tr.link

Nasıl bir senaryo uygulanabilir

10 Mesajlar 830 Okunma
lstbozum
tr.link

HidrolikAdam HidrolikAdam yok Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 316 / 114
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar, Mağara.com isminde 25 günlük bir projeye sahibim.

İstediğim kullanıcıların site ile etkileşimde bulunmaları.

Bunun için örneğin ref linkler hazırladım, ref link ile en çok kişi getiren soralamaları hazırladım.

Ancak ayrıca hafif oyun gibi eğlendirecek bir senaryo arayışındayım, tek bilgim php onun için oyun derken öyle kaliteli şeylere kapılmasın aklınız ben daha çok hoş vakit geçirmelik birşey arıyorum.

Fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.

Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
wmaraci
reklam

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Açıkçası ben birşey anlamadım. Açık bir şekilde düşüncelerini belirtir misin

• Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 316 / 114
  • Ticaret 1, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Açıkçası ben birşey anlamadım. Açık bir şekilde düşüncelerini belirtir misin

Kusura bakmayın kendimi ifade etme konusunda sıkıntılıyım gerçekten. Eskilerde gladiatus diye oyun vardı herşeyi tıklayarak yapıyoduk gerisi arka planda donuyordu. O tarz ama öyle detaylı olmayan basit bir senaryo arayışındayım.

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

HidrolikAdam adlı üyeden alıntı

Kusura bakmayın kendimi ifade etme konusunda sıkıntılıyım gerçekten. Eskilerde gladiatus diye oyun vardı herşeyi tıklayarak yapıyoduk gerisi arka planda donuyordu. O tarz ama öyle detaylı olmayan basit bir senaryo arayışındayım.

Oyun arıyorsun yani. Dürürüst olmak gerekirse artık yüksek kalitede olmayan oyunlar pek iş görmüyor. Yani Far Cry gibi profesyonel oyun gerekiyor. Eğer böyle bir gücün yoksa kesinlikle mobil oyun arayışına gir. Günümüzde bütün dünya AA, BB, CC, FF gibi saçma sapan oyunları oynamakta ve keyif almaktadır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 316 / 114
  • Ticaret 1, (%100)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Oyun arıyorsun yani. Dürürüst olmak gerekirse artık yüksek kalitede olmayan oyunlar pek iş görmüyor. Yani Far Cry gibi profesyonel oyun gerekiyor. Eğer böyle bir gücün yoksa kesinlikle mobil oyun arayışına gir. Günümüzde bütün dünya AA, BB, CC, FF gibi saçma sapan oyunları oynamakta ve keyif almaktadır.

Hocam öyle oyun değil ben gladiatus ile senaryonun işleyişini anlattım. Projem zaten ilginç olduğu için kendi çapında rağbet goruyor. Şu boş haliyle 200 uye oldu. Basit mesela 20 tık sonunda biten ama 20 tık içinde gerçekten eğlendirecek mağara.com site içeriğiyle uygun bir şey arıyorum bilmiyorum bu sefer anlatabildim mi. Umarım olmuştur bu sefer :)

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)
Sitene girdim ve projeyi falan çok beğendim ayrıca yararlı bir proje. Şöyle bir şey yapabilirsin; eğlenceli mantık soruları sorabilirsin bu proje üzerinden..

Yine şuan ki gibi bilgi vereceksin ama verdiğin bilgiler için de biraz gizli ipuçları falan olacak. Akabinde kullanıcı verilen o eğlenceli bilgileri okuduktan sonra soru kısmına geçecek. Sorular dediğim gibi mantık soruları olacak. Eğlenceli, mantık ve biraz da esrarengiz sorular olacak. Her soru geldiğinde o soru 3d grafiklerle desteklenecek ve sitenin arka planı falan o soruya göre şekillendirelecek.

İşte efendime söyleyeyim kullanıcı bu sorulara verdiği doğru cevap sayısına göre yeni bir serüvene geçebilir. Ya aslında gerçekten güzel şeyler var aklımda ama ancak bu kadar anlatabiliyorum.
HidrolikAdam

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 316 / 114
  • Ticaret 1, (%100)

CivanDemir adlı üyeden alıntı

Sitene girdim ve projeyi falan çok beğendim ayrıca yararlı bir proje. Şöyle bir şey yapabilirsin; eğlenceli mantık soruları sorabilirsin bu proje üzerinden..

Yine şuan ki gibi bilgi vereceksin ama verdiğin bilgiler için de biraz gizli ipuçları falan olacak. Akabinde kullanıcı verilen o eğlenceli bilgileri okuduktan sonra soru kısmına geçecek. Sorular dediğim gibi mantık soruları olacak. Eğlenceli, mantık ve biraz da esrarengiz sorular olacak. Her soru geldiğinde o soru 3d grafiklerle desteklenecek ve sitenin arka planı falan o soruya göre şekillendirelecek.

İşte efendime söyleyeyim kullanıcı bu sorulara verdiği doğru cevap sayısına göre yeni bir serüvene geçebilir. Ya aslında gerçekten güzel şeyler var aklımda ama ancak bu kadar anlatabiliyorum.

Hocam dedikleriniz çok güzel aklıma yattı aslında ama bi pürüz var, bu şekilde mağara konseptinden uzaklaşmış oluruz gibi, yahoo nun kullanıcıları sitede tutmak adına ana sayfaya herşeyi tıkıştırması gibi olmasın.

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)

HidrolikAdam adlı üyeden alıntı

Hocam dedikleriniz çok güzel aklıma yattı aslında ama bi pürüz var, bu şekilde mağara konseptinden uzaklaşmış oluruz gibi, yahoo nun kullanıcıları sitede tutmak adına ana sayfaya herşeyi tıkıştırması gibi olmasın.

Hayır bence kesinlikle konsept dışına çıkmazsın. Sen soruları Homo Erectus'a soracaksın. Yani kullanıcı zihinsel olarak gelişme aşamasında olan bir Homo Erectus olacak ve yavaş yavaş sonra ki nesilleri ona tanıtacaksın. Bu mükkemmel derecede eğitici olur.

İşte yukarı da bahsettiğim gibi verilen doğru soru sayısına göre yeni evrelere geçecek. Arada bi' kullanıcı bir sırrı çözmek zorunda kalacak falan..

Ama tabii ki bunların hepsinden önce kullanıcı bir eğitimden geçecek. Tıpkı senin sitenin şuan ki hali gibi ama tabii ki daha çok detaylı anlatımlarla ve kullanıcının sıkılmaması açısından grafiklerle desteknelecek.
HidrolikAdam

kişi bu mesajı beğendi.

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
Bir oyun bul oyun sitelerinden kaçış oyunu olsun. Mağaradan kaçış olarak ayarla sende :D

• Üyelik 17.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 316 / 114
  • Ticaret 1, (%100)

CivanDemir adlı üyeden alıntı

Hayır bence kesinlikle konsept dışına çıkmazsın. Sen soruları Homo Erectus'a soracaksın. Yani kullanıcı zihinsel olarak gelişme aşamasında olan bir Homo Erectus olacak ve yavaş yavaş sonra ki nesilleri ona tanıtacaksın. Bu mükkemmel derecede eğitici olur.

İşte yukarı da bahsettiğim gibi verilen doğru soru sayısına göre yeni evrelere geçecek. Arada bi' kullanıcı bir sırrı çözmek zorunda kalacak falan..

Ama tabii ki bunların hepsinden önce kullanıcı bir eğitimden geçecek. Tıpkı senin sitenin şuan ki hali gibi ama tabii ki daha çok detaylı anlatımlarla ve kullanıcının sıkılmaması açısından grafiklerle desteknelecek.

Ha şimdi anladım, yalnız gerçekten efsane bir fikir vermiş oldunuz teşekkür ederim.

tzengin adlı üyeden alıntı

Bir oyun bul oyun sitelerinden kaçış oyunu olsun. Mağaradan kaçış olarak ayarla sende :D

Öyle oyun değil yahu :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al