Hocam videonuzu çok beğendim umarım güzel yerlere gelirsiniz, bir şey sormak istiyorum arkada çalan müziği nereden buldunuz acaba sakıncası yoksa söyleme şansınız varmı ?
İyi dilekleriniz için teşekkürler :) Arka fonda çalan müziğin adı Happy Bee Surf, youtube'un sunduğu kitaplıktan buldum. Linki : https://www.youtube.com/audiolibrary/music
Buradan hem direkt kullanabileceğiniz ücretsiz müziklere, hem sanatçı ismi ve linki belirterek kullanabileceğiniz ücretsiz müziklere ulaşabilirsiniz. Bu iki seçenekte de para kazanabilirsiniz. Bunun yanında geniş bir ses efekti arşivi de var. Ayrıca popüler şarkıların da lisans bilgileri mevcut :)
Keyifli, elinize saģlık. Emek verildiğinde çok da güzel izletiyor kendini. Lanet olası asistan :)
Yorumunuz için teşekkürler inanın bana insanların izleyip böyle güze yorumlar yapması bizi o kadar mutlu ediyor ki, tarif edilemez bir duygu :) Asistan uygulaması insana fayda sağlayabileceği kadar uyuzda edebileceği kesin bir uygulama :)
Güzel. Bu arada "Algılamadı.s" olayı harika :D
Çook teşekkürler :) Aslında bu uygulamaların hepsi bizlerin daha önce denediği/kullandığı uygulamalar. Fakat Asistan B nedense o gün bir kıllık yaptı biz de çözemedik :D