-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kotil adlı üyeden alıntı
Demekki pcden kalkıp biraz webmasterlerle falan ortam yapsak yolumuzu buluruz :) .
İyi paraymış üstad .
Dediğiniz gibi kafayı kullanabilsek bi .
bi gram yazilim bilmem ama yazilimcilarin yaptiği scripti kafami kullarak kazandım onlarla takilmadim mesela adam mention scripti yapti ben onu 1 tek hesap degil coklu hesaplı yaptim ve reklam kastım
mesela user: pass ayiklayici yapti adam scripti aldm ben onun hizmetini verdim daha cok şey yazilimci fikir üretemiyor sanırım sadece yazip satiyor... fikir çok önemli ha bir de blogoum var 1k tekil hit 500e dustu aylık 200 tl bırakiyor
bu yani hiç bir iş yapmasam böyle site acar kasarim tutmamasi imkansiz...
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kotil adlı üyeden alıntı
Yani üstad yazılımcıdan progam alıp değerlendirmişsinizde sizde sansda varmış ben alsam yazılımcıdan progam satmaya kalksam elimde patlar :)
öyle düşünmeyin. zaten bi fikriniz varsa 1 hafta onu duşunerek gecirin sonrasina ne olacağini düşünün... fikirin devamini düşünün briaz kafa patlatmak o kadar. ama şu an padişahlık dönemim bitti :D çöküşe geciyorum cok sukur birikimim var hayırlısı artık
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Hocam bende sizin gibiyim site açıyorum kazanamıyorum. Artık hayırlısı, bloglar da az kazanmaya başladı adblock ile.
İnternet den en iyisi pazarlamacılıktır. İngilizceniz iyiyse clickbankı araştırın derim.
VolkanC
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1.istikrar
2.yazıları sıkmadan okutabilmek
3.insanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve problemleri çözebilecek içerik üretmek
4.sosyal medya ve içerik entegrasyonu
5.doğru yerde doğru zamanda işler yapmak
6.meraklı olmak
7.risk almak
8.birazda şans
bunları yapabilen herkes kazanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yani zamanla olacak şeyler bunlar 1 ayda kazanamassın zamanla kazanırsın benim blog sitem var. Aylık 80 - 100 Dolar arası bir gelirim var ve 3 aydan beridir siteyle ilgileniyorum. Sabır işi gerektiren birşey ben paraya kazanmaya başlayınca çevremdekilerde uğraşmaya başladı ama hepsi 1 hafta sonra iflas bayraklarını çekti uğraşmak istemiyorlar. Herkes bir anda para kazanma derdinde zamanla olacak şeyler yani internetten para kazanma.
Birazda şansa bağlıdır benim şansım iyi yürüdü. 500 Hit vardı 2 gün sonra 1 k üzeri hit almaya başladım seo kesinlikle yoktur ve çoğu kelimede ilk sayfada 5-6 indexim var. Şuanda 1.5 - 2 K arası hit var şükür 3-5 bir şey kazanıyoruz.
Tek amaç hedefin olması hedefin olmadan yol çiziyorsan boşa, kendine özgün bir yol çizmen lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnan biraz şans işi aslında.. Adsense'den kazanamazsın ama bir bakmışsın tanıtım yazılarından kazanmışsın.Ya da link satışından kazanmışsın. Tamamen siteni nasıl kontrol ettiğinle alakalıdır.Adsense ile Türkçe siteden para kazanmak zor.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-