-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Elbette kazanılır. Mesela benim kardeşim facebook un kapattığı sayfa ve grup beğeni olayını farklı yöntemlerle(emek harayarak) çözmüş durumda. İsteyen varsa iletirim kendine direkt olarak. İsteyen özelden ulaşabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Ben kaynağını tahmin ediyorum. :) tahminlerimde yanılmam umarım anlatabilmisimdir :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Adsense'de wa*ez diye bir şey yoktur. İll*gal vardır ve tahminim de ill*egal idi :) piyasayi bildiğim için tahminlerimde yanilmiyorum :) legal olarak kazanıyorsunaniz sorun yok :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Uğraşacak vakti bol olan adam, bir adet ve bir günlük blogspot ile bile, günde min. 50 lira kazanabilir. Domain-hosting almaya gerek yok. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herşey öyle kolay değil işte hocam. Flash oyun sitenizmi var bu sitelerden ekmek yiyen yokmudur arkadaşlar?
www.fullindirdik.com | Full programlar | Full program indir
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternette milyarlarca insan bulunuyorken insanların sitelerine 3 kişi bile sokamaması çok acayip bir ironi değil midir? site sahipleri neyi nasıl yapacaklarını ararken birşeyi göz ardı ediyorlar. Asıl cevher zaten sensin, bir düşünelim bakalım. Sen nasıl bir siteye girmeyi seviyorsun? neden senin bile düzenli takip etmeyeceğin bir siteyi hazırlayasın, böyle bir durumda o hazırladığın siteyi nasıl olurda herkese pazarlamayı deneyebilirsin. O yüzden arkadaşlar düşünün kendi doğrultularınız ve kendi hayal dünyanız içerisinde. Herkesin bir özelliği vardır oda kendi olması, dünyada herkes bir uğraş gösterip onun meyvesini yiyebilir. Bir sitenin ilk adımları için sosyal medya çok önemli bir kaynak. Milyonlarca insanın içerisinde zaman geçirdiği bir platform'u neden sıradışı ve benzersiz bir içerikle doldurup kendi kitlenizi yaratmayasınız? buda size ufak bir ipucu olsun gerisini siz getireceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
10 ayda toplam 100bin tl yakın para kazandım nasıl mi? sosyal medya tamamen 100k twitter bot hesap vardi bende yabanci bi arkadaşımdan almıştım otelden taniştiğim bi yazilimciydi 5 ay türk bot takipci sattim günlük bin tl kadar kazaniyordum haziranda v3 güncellemesi ile 70k hesap kitlendi gelirim durdu sonra instagram işine girdim instagramla ayni gelire tekrar ulaştım şu an instagramda cöp oldu aylık 5bin olan gelir 500e duştu sosyal medya cok iyi kazandırdı kafasini kullanana tabi cok sükür ama herşeyin bi süre sonra iptali oluyor bitti gitti site ile kazanmak cok zor artık.
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]