lostyazilim
tr.link

Gerçekten kafamı kurcalayan Detaylı bir soru var lütfen yardım edin!

3 Mesajlar 710 Okunma
lstbozum
tr.link

kepslook kepslook Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 8 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar forumu birazcık fazla meşgul ediyorum evet özür dilerim.
bir sorum olucak uzun süredir kafamı kurcalıyor birçok seo sitesinede sordum fakat istediğim sonuca ulaşamadım.
Yeni bir web sitesi aldım. Blog olarak kullanıyorum. blogcunuz.com web sitenin adresi

Sorularıma gelicek olursak bir film sitesi kurmak istiyorum. Fakat yeni bir domain satın almayı düşünmüyorum sorun ise nasıl kurmalıyım alt alan adınamı yoksa ftpnin içine yeni bir dizin içinemi kurmalıyım ve bu durumu google nasıl karşılar site hızını falan düşürürmü zararlarını ve yararlarını açık bir şekilde belirtirseniz sevinirim

wmaraci
reklam

Smyrna35 Smyrna35 Web Programming Telefon Onaysız
  • Üyelik 27.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 118 / 183
  • Ticaret 16, (%100)
Merhaba,
Subdomain kullanımının her hangi bir zararı yoktur subdomain sıfır site olarak algılanır ve öyle devam eder.
Ama bu alan adıyla film sitesi ilginç olur bu nedenle bu alan adı ile film sitesi kurmanızı kesinlikle kurmanızı önermem. Kurucam dersenizde pek gelişim sağlayacağınızı sanmıyorum.
Anahtar kelime odaklı yada markalaşmış bir alan adı olsayda çok daha güzel olurdu. Sizin alan adınız blog üzerine yazılar için uygun bir alan adıdır.
Sizin istediğiniz şey ise bir tırı düzenleyip onu bir yarış arabasına çevirmek gibi mümkün olması zor olan bir şey.
Umarım cevabınızın karşılığını iletebilmişimdir.
Başka soru ve sorununuz var ise cevaplıyabilirim.
İyi geceler dilerim.
kepslook

kişi bu mesajı beğendi.

kepslook kepslook Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 8 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Smyrna35 adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Subdomain kullanımının her hangi bir zararı yoktur subdomain sıfır site olarak algılanır ve öyle devam eder.
Ama bu alan adıyla film sitesi ilginç olur bu nedenle bu alan adı ile film sitesi kurmanızı kesinlikle kurmanızı önermem. Kurucam dersenizde pek gelişim sağlayacağınızı sanmıyorum.
Anahtar kelime odaklı yada markalaşmış bir alan adı olsayda çok daha güzel olurdu. Sizin alan adınız blog üzerine yazılar için uygun bir alan adıdır.
Sizin istediğiniz şey ise bir tırı düzenleyip onu bir yarış arabasına çevirmek gibi mümkün olması zor olan bir şey.
Umarım cevabınızın karşılığını iletebilmişimdir.
Başka soru ve sorununuz var ise cevaplıyabilirim.
İyi geceler dilerim.

benzetmeniz ve yaratıcılığınıza bayıldım. Teşekkürler çok açıklayıcı oldu.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al