VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Çok sevdiğim bir radyo programcısının isminin soyadı ile birlikte boş olduğunu görünce domaini hemen aldım. Kendisi ismiyle karışık daha çok markalaşmaya yönelik bir domain ile site edinmiş, internet sitelerinin giriş sayfası uzun süredir yapım aşamasında forumları da mevcut ve çok sadık eski üyeleri var anlayacağınız. Bu üyelere forumda bir düzen koyan bir yetkili de kalmamış terkedilmiş gibi duruyor. Domainin aranma hacmi idare eder rekabeti düşük.
Ben siteyi tamamen oluşturdum yayınladım açarken kendime sorduğum soru şuydu; neden benim açtığım siteye girsinler?
Cevabım da şu; benim sitemde hem tüm hayranları online olarak sohbet edebilecekler hem de dinleyebilecekler, böyle basit düz bir site.
Sizlere sormak istediğim ise şu?
Radyo programcısı ileride bana kendi adını ve soyadını kullandığım için dava açabilir mi? (oymuş gibi davranmıyorum, fan sayfasıymışım gibi..)
Yayınını dinlettiğim radyo benden hak talep edebilir mi? (sitede sponsor reklam kullanmıyorum ancak ileride vip üyeleri ücretli yapmayı düşündüm)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alan adı için hiç bir şey yapamazlar. Ama şarkılarını dinlettiğin için bir şeyler yapabilirler diye biliyorum. Tabi ücretli olarak satılıyorsa şarkıları. Ücretsiz olarak dinlemeye sunmuşlarsa sıkıntı yoktur büyük ihtimalle.
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
esnaragah adlı üyeden alıntı
Alan adı için hiç bir şey yapamazlar. Ama şarkılarını dinlettiğin için bir şeyler yapabilirler diye biliyorum. Tabi ücretli olarak satılıyorsa şarkıları. Ücretsiz olarak dinlemeye sunmuşlarsa sıkıntı yoktur büyük ihtimalle.
Yok hocam bu sadece radyo programcısı sanatçılığı falan yok, yayın yaptığı radyoyu siteden canlı dinlettiriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Bir sorun yaşamazsın. Bu arada selam olsun Matraxçı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O zaman hiç bir sıkıntı yaşamazsın, hiç merak etme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
fanclup gibi bisey niye kızılsınki :D
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
2000 yılından 2014 yılına kadar domaini kendisi kullanıyordu. Acaba yenilemeyi mi unuttu bilmiyorum.