-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba dostlarım,
Script mi desem, bot mu desem bilemiyorum hangisi oluyor, her neyse işte ondan yazmak istiyorum. Şuan için genel mantığı hallettim. Şuanlık tek dizi için kullanıma açık ama onuda çoğaltarak halledebiliriz.
Olması gerekenleri, önerilerinizi eleştrilerinizi bekliyorum. Tamamladığımda ücretsiz olarak sunacağım.
Şuanlık demoya
buradan erişebilirsiniz.
Not: css bilmeden öğrendim öğrendiklerimi o nun için tasarımda sıkıntılarım var. O konuda yardıma açığım.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
HakanTRA
http://torrentlerim.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gayet Kullanıslı Hoş Ve Kaynak Siteleri Belirtmiş Olman İyi Olmus Ama Galiba Tek Doctorwho Var Cesitlilikte Limit Olmamalı Bunu Geliştirmeye Devam Ederen Yakında Gelişme Gösterir :D Gideri Var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
HakanTRA adlı üyeden alıntı
Gayet Kullanıslı Hoş Ve Kaynak Siteleri Belirtmiş Olman İyi Olmus Ama Galiba Tek Doctorwho Var Cesitlilikte Limit Olmamalı Bunu Geliştirmeye Devam Ederen Yakında Gelişme Gösterir :D Gideri Var.
Hocam dediğim gibi o konu kolay ben şimdilik sadece genel olarak tamamlamak istiyorum. Eğer başka tavsiyeniz varsa duymak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Botu birlikte geliştirebiliriz isterseniz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam ben direkt dizi ya da film izleme amaçlı bir site için değilde, hani böyle dizilerin hayranları oluyor, forumları falan. O kısımlar için tercih edilebilecek basit bir yer planlıyorum. Ayrıca elinize sağlık güzel iş çıkarmışsınız ortaya.
Dediğim gibi hocam en büyük eksiğim tasarım konusu. Ayrıca scriptin (ya da adı neyse artık :D ) yönetim paneli için de yardıma ihtiyacım olabilir.