lostyazilim
tr.link

Linkcasher.com Reklam Ağı Ödeme Yapmıyor

6 Mesajlar 951 Okunma
lstbozum
tr.link

wodoo wodoo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Operatörü
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
Bu reklam ağı ile çalışanlar bilirler bundan kısa bir süre önce tüm üyelikleri içindeki bakiyelerle silinmişti. Biz yayıncılara yeniden hesap açılmamız söylenip eski bakiyelerimizde ilk ödemelerde eklenerek yollanacağı söylenmişti. 08.10.2015 tarihinde ödeme talebinde bulundum ve eskiden skype'tan ulaşabildiğin şirkette hiç bir muhatap bulamayıp ödememe hala beklemede durmakta. Ne silinen hesaptakini nede şu an kazanılan ödemeyi almayı bırakın görüşecek insan bile bulmak imkansız. Sitelerine koydukları telefon numarasınıda kaç kere aradım lakin telefonu açan yok. Sayım konusu zaten insafa kalmış vaziyette olmasına rağmen birde 3-5 kurulumun ücretini ödemiyorlar. Benim ağzım yandığı için bu yazıyı yazmak istedim. Belki benim gibi ödeme alamayan, bir yetkiliye ulaşamayan arkadaşlarımızda vardır. Bizler ödememizi alamıyorken bu reklam ağını kullanmak isteyen arkadaşlarda bir daha düşünün derim.

.
wmaraci
reklam

saydek saydek Saydek.NET Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 673
  • Beğeniler 36 / 197
  • Ticaret 1, (%100)
ya arkadaş hiçmi güvenilir firma yok şu reklam sektöründe.

telegram: saydekofficial

• Üyelik 12.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 1, (%100)

saydek adlı üyeden alıntı

ya arkadaş hiçmi güvenilir firma yok şu reklam sektöründe.

Sayım konusunda elleri vicdanlarında. WP Jetpack eklentisinden link çıkışlarına bakıldığında xxx kere tıklanmış yollamışsın kurulum 5-10 kurulum yapılmış. ya net kullanıcıları bilinçlendi yada iki sayaçtan biri bozuktur. cinstallerde kullanıyorum azda saysa çokta saysa kimine 0,21 kimine 0,12 de verse otomatik ödeme yapıyor. ödenmeyen 1tl de olsa insan kullanıldığı için sinir oluyor...

Ek Olarak: Skype'tan iletişime geçiş şekliminde ss'ini eklemek istedim konuya...

Ek Olarak: 20.10.2015 tarihinde 18:18:37 GMT+03:00 saatinde paypal üzerinden ödemeyi gerçekleştirmişler.

.

niksar60 niksar60 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenc
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşın ödemeyi gerçekleştirmişler ama belliki bu arkadaş ilgisiz biri 1 aydır ödeme bekliyorum ayrıca yine 1 aydır biriken parayı ödeme talebi yapmak için bekliyorum. Ödemeler aylık olacak dedi bekledim 1 ay oldu halen birşey yok fotoda koyabilirim ...

wmaraci
wmaraci

Simurg Simurg Yazılım Mühendisi Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1109
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 19, (%100)
ben reklamtrk.comu kullanıyorum kurulum başı 30 krş ama 24saat içinde ödemeyi geçiyorlar

• Üyelik 12.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
Bende bir süredir Reklamtrk'ü kullanıyorum. Cumartesiyi pazara bağlayan gecede bile ödememi yaptıklarını gördüm. Sistemi bakıma aldıklarında kasanızdaki bakiyeyi yedekliyorlar ve istediğinizde hesabınıza tekrar geçebiliyorsunuz.. CPM - CPC - Kurulum Başına kazanç sağlayabiliyorsunuz...Refli ve refsiz linki veriyorum. İsterseniz Test Edebilirsiniz.

Refli Link | Refsiz Link

.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al