www.haberlerweb.com
Sitem İha abonesidir. birkaç gündür facebook aracılığıyla sitemin kişi saysını artırdım. 800 kişi ziyaret ediyor günlük. Google Adsense ye başvurduktan birkaç gün sonra boş reklam yapıştırmam istendi. Wordpress temam daha önceden reklam alanları belli olduğundan google daki mevcut alanların kodlarını siteme yerleştirdim birkaç adet. Sitemde haber içeriği olarak iha ne veriyorsa o var. az önce bir mail aldım. mail içeriği aşağıdaki gibidir. ne yapmam lazım neden böyle bir cevap aldım. tavsiyelerinize acilen ihtiyacım var.

AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:

Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir

• Hassas içerik: Google, ifade özgürlüğüne büyük önem vermekte ve İnternet üzerindeki içeriğe geniş erişim sunmaktadır. Aynı zamanda, AdSense için web sitelerini incelerken takdir hakkımızı saklı tutarız. Web sitenizin şu anda izin vermediğimiz bir içerik bulundurduğunu fark ettik. AdSense politikası uyarınca, herhangi bir kişi, grup veya kuruluş aleyhinde görüşleri savunan siteler şu anda kabul edilmemektedir. Web sayfalarında izin verilmeyen site içeriklerinin tam listesini görmek için lütfen politikalarımızı inceleyin.

• Hassas içerik: Sitenizi inceledik ve sitenizde gösterilecek reklamların çoğunun site içeriğinizle alakalı olmayacağını tespit ettik. Reklamlarınızın, site kullanıcılarınıza veya reklamverenlerimize olumlu bir deneyim sunmayacak olması nedeniyle, sitenizin şu an için AdSense programına uygun olmadığını düşünüyoruz.

---------------------

Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.

Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi