siteni pek incelemedim. Önericeğim şey siteye eklenen içerikler. Yazı başlığı keyword olmalı ve aranma hacmi yüksek fakat rekabeti düşük olan kelimeler seç. Adworsdan bakabilirsin. Başlığı seçtikten sonra buna uygun makaleni yaz ve makale içindeki anahtar kelime dağılımın orantılı olsun.
Yazı içindeki anahtar kelimenin biri italik biri altı çizili biri de linkli olsun. Yani kısaca eklediğin yazıların sadece özgün olması önemli değil. Aranma hacmi yüksek ve rekabet oranı düşük olsun. Bu şekilde her gün minimum 3-4 yazı ekle. Bunun dışında bloglara üyelik aç ve buralarda linkleme yaparak paylaşım yap. ( blogger, tumbler, wordpress, diigo vs ) facebook ve twitter hesaplarında paylaşım yap. Ana sayfana mutlaka kaliteli sitelerden tanıtım yazıları al ana sayfan güçlensin ki eklenen yazılarda iyi sıralamada çıkasın. Ve sitene eklediğin yazılar minimum 250+ kelime olsun. Açıklayıcı ve anlatımı güzel olsun. Gereksiz cümleler kullanma. 1 ay bu şekilde devam et aradaki farkı görüceksin.

Not: Özellikle söylüyorum google da hiç aranmayan ya da çok az aranan anahtar kelime ile ilgili istersen 100 tane yazı yaz faydası olmaz. Aranma hacmi yüksek ve rekabeti düşük anahtar kelimeler ile ilgili yazılar yayınla.