Tahmin ediyorum ki ilk önceliğin para kazanmak olduğu için hitlerin artmıyor :)
100 tekil hitli sitede adsense in ne işi var ? %1 TO olsa günde 10 kuruş kazanmak için mi var ?
Tasarımı da beğenmedim ayrıca. Kırmızı çok cart bir kırmızı örneğin. Font Türkçe'ye uygun bir font değil. Logo yok. Siteye girdiğinde aidiyet duygusu oluşmuyor.
Ayrıca mesleğin nedir bilmiyorum fakat 'özgün' kavramını biz çok yanlış anlıyoruz. Kelimeleri değiştirerek özgünleştirdiğimiz yazıları haydi Google anlamıyor, peki ya kullanıcı ? Özellikle sağlık vb. uzmanlık gerektiren konulardaki makalelerden bahsediyoruz bir de senin siten için.
Şu soruyu sor kendine. Binlerce sağlık, güzellik zırt pırt sitesi var. Bazıları çok iyi, çok eski, dominant siteler vs. Peki onların sitesinde var olmayıp da senin sitende var olan nedir ? Neden senin sitene gireyim de onların sitesine girmeyeyim ? Bu soruyu kendine sor ve bu cevap doğrultusunda hareket et.
Eğer bu site kişisel blog olacaksa (ya da öyleyse), o halde daha sıcak bir site olmalı. Girdiğim an ilk dediğim şey (yani ilk intiba) şu oldu: (hedef kitlesi kadın, konu güzellik, kilo verme vs, resimler copy paste, yazılar copy paste)
Çok acımasız olmamıştır umarım ama sitene giren ziyaretçiler emin ol daha acımasız olacaktır.
Bu arada mobil temana bakma fırsatım olmadı ama şu an çok çok çok önemli mobil. Bunu da dikkate almanı tavsiye ederim.
Uykum olmasa yazacak çok daha fazla şey var ama benden bu kadar :)