Hafiz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar sizinle bir sorunumu paylaşacağım. Ben hep ne yapacağımı nasıl yapacağımı seosunu nasıl yapacağımı hep düşünüyorum. Kafamda en ince ayrıntıyı bile tasarlıyorum. Ama iş hadi yapalıma gelince bir üşengeçlik bir takatsizlik çöküyor üstüme. Sadece bu konular değil ben hayatım boyunca sadece düşündüm neredeyse hiç icraata geçirmedim ? Sizce bir psikolojik sorunmudur ? Bir uzmana başvurayimmi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Aynı ben diyeceğim :)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
% 90 alın benden o kadar,
% 10 ise içeriklerimi tam anlamıyla koruyabilir miyim koruyamaz mıyım düşüncesi.
Site hazır, tema hazır, arayüzü de hazırladım grafikler vb. Hadi diyorum bir heves, sonra düşünceler bir anda geri çekiyor beni. Yalnız olma şansınız 0 diye düşünüyorum ben.
Bi' çay içelim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
yeminli insan
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kendi başına düşünme. fikrini 5 kişiye sor. yüzleri ekşiyorsa, büyük ihtimal sonuç alamazsın, vazgeç o fikirden! çok büyük fikirler milyonda 1 gelir! piyasada karşılığı olan bir fikrin varsa herkes destekleyecektir seni! uçuk ve hayalci bulmayacaktır. çok proje üretmek yerine tek bir proje etrafında çok fikir üretmek iyi olur!
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
başlığı görünce ben ne ara böyle bir konu açtım dedim :D plana göre bugün 10 makale hazırlayacaktım siteye kurstan sonra yorgunluk çöktü 1 tane bile yazasım yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tek başımıza PC başında zaman geçirmek amacı ile oturduğumuz için birçoğumuzun bir şey yapması gelmiyor ama birkaç kişinin beraber site geliştirdiği yada ekip olduğunda bu işten zevk alabiliyorsun.Ne yazık ki son dönemlerde herkes kendi blog yada forum sitesini açmak istiyor aynı yolda olan kimse beraber çalışmıyor bu sebeple projeler her zaman yarım kalıyor.
Yener BERKTAŞ
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yani burda benim gibi boş gezen 10 kişi vardır en az bir blog açsak onedio webtekno tarzı gibi günde 1 içerik girsek 10 içerik 1 ayda site tavan yapar. Yalnız birşey olmuyor be