-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo işlerinde yeni olduğum için sık sık sorular sorup başınızı ağırtıyorum. Şimdi öğrenmek istediğim şey. 8-9 tane paravan blog açtım. Hepsi farklı uzantılı blogspot, wordpress, blog vs.
yaklaşık 1-2 aydır düzenli olarak hepsine içerik giriyorum. Daha hiç birinden link çıkışı vermedim.
1- Açmış olduğum paravan blogların isimleriyle ücretli domain alsam. Ne gibi sonuçlar olur? örneğin: siteadi.blogspot.com diye paravan blogum var. Ben siteadi.com diye domain alıp bağlasam sonuçları ne olur. İyi veya kötü ?
2- Blogları biri birine bağlama ve ana siteye bağlama konusunda çok şey okudum kafam allak bullak oldu. Sizin önerileriniz nedir nasıl bir yöntem izlemeliyim?
3- Paravan blog kurmak için sizin ilk 5 blog siteniz hangisidir?
Vericeğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Bence domaine taşımana gerek yok. Blogspot, wordpress, tumblr, blog gibi yerlerde düzenli içerik girilmiş bloglar varsa ben olsam ilk önce kendi aralarında bir link ağı kurarım yavaştan. Belli bir süre abartmadan birbirini linklerim En son da belli aralıklarla ana siteme link çıkarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
paraya kıy ve 20 adet domaın al...sunucu kırala, ardından 20 sıtene farklı ıp adresi ver..her hafta her birine tek içerik olacak sekılde toplam 20 adet içerik ekle..3 ayda verim alacaksın bu sistem ıle..kendı agını kurmanın önemi, kurdugun ag da kendınden baska kımseye link çıkışı yapmayarak,kendine çalışmandır..
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Bence Alastyr den SEO hosting al, fiyatları uygun ve SEO açısından faydasını görürsün.
(Alastyr reklamı yapmıyorum, sadece öneride bulundum.)