-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar biz hep blog yazarlığından bahsederken herkes Vlog olayına geçip youtube kanalları açmaya başladı. Bende diyorum ki kişisel blogtansa vlog için bir youtube kanalı açmalı mıyım?
Öncelikle Vlogta neler olacağından bahsedeyim öğrenci olduğum için pek gezen bi tip değilim ama günlük hayatta arkadaşlarla yaptığımız aktiviteler, yurtta yaptığımız güzel sohbetleri, bunun gibi içerikle paylaşmayı düşünüyorum. Bunun gibi şeyler sizce nasıl olur ?
Ayrıca kişisel blogum da imzam da mevcut onunla ilgili de yorumlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Özgün fikirler her zaman kazandırır.Eğer kaliteli çekim yaparsanız ve kitleyi kendinize bağlarsanız neden olmasın ? Bu tür fikirleri her zaman destekliyorum.Bir işe olurmu olmazmı demeyin gönlünüzde varsa ben bu işi başarırım diyin bak sonrası nasıl geliyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Cins bir blog olmuş :) ama şunu söyleyebilirim ki gerçekten bir "kişisel blog" , çünkü yakın zamanda baktığım kişisel bloglar artık kişilikten çıkmış hit getirecek konulara odaklanmış ama senin ki öyle değil. bir yaşam öyküsü ve güzel bence . başarılar.
Vlog olayına gelirsek yeni internet para kazanma devri oraya kayıyor gibi, forumda da paylaşımlar bu yönde genelde biraz araştırıp denemeni tavsiye ederim.