Evet facebook 50 lira kitledi ancak sorumsuz davrananda yine facebook.Bu olay 4-5 ay önce yaşandı ama hiçbir çözüm üretemedim son çare buraya yazıyorum..
4-5 ay önce sıcak bir yaz günüydü.Sitede hit kaynaması var tabi biz bunu biraz daha arttırmak istedik.Sitemiz için günlük 10 10 10.........10 şeklinde reklam veriyordum hafta içi günleri olmak üzere.Reklam vermeyi kestim 10-15 gün geçti şöyle bi düşündüm ya bu reklamlar ne işe yarıyormuş be abi dedim kendi kendime gerçektende çok büyük etkisi oldu yani doğru reklam her zaman kazandırıyor herneyse asıl olay o 10-15 gün geçtikten sonra oldu.Faceye 5 gün için toplamda 50 liralık reklam verdim.Verdim vermesine ama benden ödeme almadı direkt 1,5 gün sonra reklamın başlangıcı olan tarihe geri sayıma geçti.Gün gelince reklamda yayınlanmaya başladı.Eee abi hani para ödemedik ? Onuda geçtim reklam iyi güzel yayınlandı ben yine keyfimdeyim ancak bir taraftanda o 50 lirayı neden almadığı kafama takılıyor.Herşey geçtikten sonra facebookta sağ tarafta Borçlu olduğunuz tutar: 49,96 TL diye bir yazı gözüküyor.Oraya girdiğimede reklam hesabınızdan ödeme çekemedik diyor.E ben şimdi borcumu ödemek istiyorum aylar geçti hala ödeyemiyorum ne yapmam gerekiyor.Paypal ödeme seçeneği varmı onuda aktif edemiyorum.
Mağdurumda mağdurum!