-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
300 lira kadar da bnim var hala bekliyorum 2 aydır ödemeyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Siz reklamın başlangıç ve bitiş tarihini belirtmediniz mi? İlginç bir durum yani. Olayı tam anlayamadım gerçi! Siz reklam yayınla diyorsunuz Facebook'ta yayınlıyor sonra 50 Tl borç diyorsunuz yanlış anlamadıysam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
Hocam ödeme yöntemi ekleme sorunun varsa ve ödeyemediysen hala yardım bölümünden bu durumu ilet hallediiyorlar benim başıma da geldi bir kere onlara yardım bölümünden yazdım sonra bana mail geldi ingilizce yolla sorunu diye translate ile çevirip yolladım aynı gün sorunu çözdü ve mail de attı sorun giderildi diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
O halde parayı istemekte haklı. Sonuçta reklamınızı kendi isteğinizle vermişsiniz ve onlarda yayınlamış. Bende 1 kere reklam verdim tekrar düşünüyorum. O yüzden ilgimi çekti konu. Kredi kartı hesabınızdan ödeme yapamıyor musunuz peki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İşletme yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
74, (%100)
basit ingilizce bile kafii hemen çözüyorlar bende de aynı sıkıntı bir kere başıma geldi kartı 2 senedir tüm facebook reklamlarımda kullandım bir gün durduk yere bakiye kaldı ve ödenmemiş gösteriyor vs derken mail ile hemen halletmiş oldum. inşallah çözersin sorunu :)