Hocam ödeme yöntemi ekleme sorunun varsa ve ödeyemediysen hala yardım bölümünden bu durumu ilet hallediiyorlar benim başıma da geldi bir kere onlara yardım bölümünden yazdım sonra bana mail geldi ingilizce yolla sorunu diye translate ile çevirip yolladım aynı gün sorunu çözdü ve mail de attı sorun giderildi diye.
Facebook'un destek departmanına ulaşmakta sıkıntı yaşıyordum ancak ovelibudak arkadaşımızın verdiği linkten ulaşacağım gibi gözüküyor.İnşallah çözüme kavuşur.
O halde parayı istemekte haklı. Sonuçta reklamınızı kendi isteğinizle vermişsiniz ve onlarda yayınlamış. Bende 1 kere reklam verdim tekrar düşünüyorum. O yüzden ilgimi çekti konu. Kredi kartı hesabınızdan ödeme yapamıyor musunuz peki?
Ben sık reklam veriyordum.İşte geniş zamana yayınca reklam onaylandı ve yayına girdi sonra ödeme çekemedik borçlu olduğunuz tutar şu kadar gibi yazı geldi reklam hesabına.Kredi kartlarımdan ödeme kabul etmiyor kart rededildi diyorki ben bu kartları aktif olarak heryerde kullanıyorum (eft,para gönderme çekme,taksitlendirme vs..)
mehmet_ertugrul 'un dediği gibi ingilizce olarak bi talep yollayayım.