Asus
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar;
Yabancı dizi izleme sitesi acmayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bazı seyler var.Öncelikle yabancı dizileri paylastıgım zaman telıf hakkı sorunu olurmu ? Bir digeri ise sitenin host lokasyon tr olsa sorun olurmu yoksa yabancı lokasyon mu olması gerekir ? Dizimag , dizilab gibi bir site acmayı düşünüyorum boyle seylerle karsılasırmıyım acaba ?
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Lokasyon Rusya olsun Rusya telif haklarını fazla sallamıyor TR olursa ilk uyarıda siten yayından kalkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Lokasyon'un yabancı olması artıdır. Ek olarak tabii en başta kimse görmeyeceği için sizi bu tür sıkıntınız olmaz. Olur da patlama yapıp duyulursanız telif hakları davaları üstü üstüne gelebilir. Tabi önce uyarırlar, kaldırırsınız problem kalmaz.
Ek olarak, dizilab, dizimag, dizibox, dizipub, dizist, diziay ve 28'inde açılacak olan gremots (benim tercihim bu siteden yana olacak) varken dizi sitesi açmaya ve boş yere uğraşmaya lüzum yok diye düşünüyorum. Çok büyük işler çünkü bunlar. Çok farklı projeler düşünmenizi tavsiye ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telif hakkı kapsamında hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.Telif hakkını geçtim zor bir sektör.
www.psikolojiservisi.com
D4RK
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Bende fransa kulanıyorum hiç telif gelmedi (kendi makinam)
D4RK
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** Ş**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
önemli değil, sadece host lokasyonu yeterli değil alan adı lokasyonunada dikat edin :) name(.)com iyi uluslar arası uğraşmak istemiyor kimse, yani senin başın hiçbir şekilde ağrımaz en kötüsü tip yersin türkiyeye sitenin erişimi kapatılır oda pek sorun yapmaz şuanda burda olupta dns ayarı kulanmayan yoktur :) :)
1 kişi bu mesajı beğendi.